MoonByDanaRogoz.ro

In urma cu un an, o felicitam pe Dana oficial pe blog pentru lansarea minunatului sau proiect de fashion, Plicul Moon by Dana Rogoz.

Intre timp, proiectul s-a dezvoltat frumos, plicul Moon a castigat notorietate si este apreciat si peste hotare, iar astazi, cu ocazia primei aniversari, se lanseaza si site-ul oficial MoonByDanaRogoz.ro, de unde fanele pot vizualiza si comanda plicul Moon, fetele si accesoriile disponibile, dar si gentuta Mini Moon si lumanarea cu mesaj Moon Candle.

De Craciun am primit editia speciala Red Moon by Dana Rogoz, am avut mare noroc pentru ca seria limitata s-a epuizat in cateva zile de la lansare, si ma gandesc serios la achizitia unui plic Moon alb, perfect pentru sezonul estival, desi regret ca am ratat fetele plicului cu inghetata si flori.

Sunt sigura insa ca Dana nu ne va dezamagi nici anul acesta. Ma astept la numeroase surprize pline de imaginatie, iar acum le pot urmari mai usor pe MoonByDanaRogoz.ro.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Următor

Recomandare film: Robocop