Moda & tehnologie

Titlul ar putea induce in eroare, nu va asteptati insa sa descoperiti tinute descinse din filmele SF ci un proiect inedit marca Molecule F.

EVA-design romanesc, spatiu neconventional in inima orasului in care isi dau intalnire stilul si valorile autentice ale designului romanesc, a fost scena unei intalniri inedite dintre moda & tehnologie, care a revelat faptul ca Samsung GALAXY Gear si GALAXY Note 3, doua gadget-uri de ultima generatie, performante si rafinate, pot fi integrate perfect in orice stil vestimentar, fie el office, elegant, de club sau casual.

Pe mine m-a impresionat ceasul inteligent GALAXY Gear, pe care l-am descoperit cu aceasta ocazie. Pe langa aspectul interesant, multitudinea de functii incorporate iti usureaza task-urile zilnice: prin notificari referitoare la mesajele, apelurile si e-mailurile primite, apeluri hands-free (prin functia S Voice si difuzorul incorporat), fotografii si clipuri video (datorita camerei de 1,9 megapixeli) si cea mai tare dintre toate, functia Find My Device, extrem de utila pentru aflarea locului in care ti-ai lasat telefonul.

Iata insa imaginile pentru a aprecia singuri capacitatea super gadget-urilor Samsung de a completa si mai ales de a-i oferi personalitate oricarei tinute.

 Timp de o saptamana GALAXY Note si GALAXY Gear vor ramane in lumina reflectoarelor in vitrina magazinului Eva – design romanesc, accesorizand creatiile celor mai cunoscuti designeri romani. Va recomand deci o plimbare pe bulevardul feeric luminat de Craciun si o oprire la Eva – design romanesc.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Mic dejun @ The Place X

Următor

Lectura de duminica:
Harper’s Bazaar