Miracle Garden: cel mai instagramabil loc din Dubai

Miracle Garden se afla pe prima poziție în topul meu de destinații de neratat la a doua vizită la Dubai. Așa că a fost și prima atracție bifată cu ocazia revenirii pe tărâmurile Emiratelor.

Deși am făcut mii de poze, nici nu cred că se poate altfel odată ajuns în Miracle Garden, mi-a luat ceva timp să scriu acest articol. Pentru că locul este întradevăr „miraculos”… Spectaculos, senzațional, minunat. Este un paradis al florilor și culorilor, un loc în care nu ai cum să nu te simți bine. O vizită în Dubai Miracle Garden te încântă, farmecă și binedispune.

Dubai Miracle Garden este un parc tematic unic, construit din flori, ce îți oferă evadare magică în mijlocul naturii indiferent de vârstă. Aceasta este deschisă publicului din noiembrie până în luna mai, propunând în fiecare sezon o nouă tematică și întâmpinându-și oaspeții cu o nouă înfățișare și noi atracții.

Imaginează-ți deci cea mai mare grădină cu flori (72.000 de mp de flori proaspete și colorate) din lume. Peste 50 de milioane de plante dispuse în construcții, forme și structuri uimitoare. Milioane de flori înflorite…

Dubai Miracle Garden este unul dintre cele mai frumoase locuri în care am ajuns vreodată. Și mă bucur că am ajuns să îl descopăr în cel de-al șaptelea sezon al său. În câteva cuvinte și mai multe imagini, iată ce înseamnă al 7-lea sezon al acestei grădini miraculoase.

Disney Avenue

Dubai Miracle Garden își aduce tributul iconicului personaj Disney ce tocmai a împlinit 90 de ani – Mickey Mouse. Structura din flori de 18 metri reprezentându-l pe Mickey i-a adus Grădinii cel de-al treilea record Guinness!

Mickey Mouse nu este însă singur. Prietenii lui, Minnie, Goofy, Pluto, Daisy și Donald Duck, Huey, Dewey și Louie și-au pus straiele de flori și îi stau alături, plini de veselie.

Castelul din flori

Un imens castel de flori îți dă impresia să ai pășit într-o lume fermecată. Pereți din flori, ferestre din flori, arcade din flori… iar în interior, castelul are numeroase spații unde să te poți opri pentru a te odihni sau chiar pentru a lua masa.

Lacurile cu fântâni gigantice

Două lacuri uriașe în forma unui arbore adăpostesc fântâni imense cu o cădere de apă de peste 7 metri înălțime. Pentru o experiență vizuală excepțională, designerii Dubai Miracle Garden au adăugat și 3 elefanți în mărime naturală…

Paturi suspendate printre flori

Cele 22 de paturi suspendate printre flori invită la somn și relaxare. Ce poate fi mai frumos decât să te lași cuprins de visare printre flori, în adierea plăcută a vântului de după-amiază.

Hamace în grădină

Tot pentru relaxare și visare au fost amplasate peste tot în Miracle Garden hamace în stil caraibian, dar și asiatice. Hamace de foarte bună calitate, cu un design unic, plutind efectiv printre flori… îți poți imagina ceva mai frumos?

Avionul din flori

Nu ai în fiecare zi ocazia să fii atât de aproape de un transatlantic… cu atât mai puțin de un avion îmbrăcat în flori. Avionul Emirates A380 complet acoperit de flori este una dintre atracțiile acestui sezon din Miracle Garden.

Ceasul din flori

Pentru că timpul zboară în Dubai Miracle Garden, nu putea lipsi de aici simbolul timpului. Un imens ceas floral de 15 metri indică ora exactă, îm fiecare sezon fiind diferit decorat.

Eu mă opresc aici cu visarea (da, visez să ajung din nou pe tărâmul fermecat al florilor din Miracle Garden), dar îți garantez că mai sunt o multitudine de atracții și minuni de descoperit în acest parc tematic din Dubai. Eu îți doresc să le descoperi live, cu ocazia unei vizite în Emirate. Îți promit că merită!

Cum ajungi la Dubai

Poți zbura spre Dubai în fiecare săptămână de la București sau Cluj cu Wizz Air.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est, operează zboruri către și de pe Aeroportul Internațional Dubai Al Maktoum. Aeroportul se află într-o poziție ideală în inima noului Dubai. Acest aeroport oferă o alternativă atractivă pentru companiile și turiștii care se îndreaptă către noul Dubai, aproape de Jebel Ali Village, de Internet City și Media City, de Palm și de Marina, printre altele, și este conectat prin mijloace de transport în comun dedicate.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Începe MODEXPO - evenimentul modei și al industriei textile

body scrub homemade
Următor

Revitalizare de primăvară: body scrub cu mentă revigorant