Minionii s-au întors!

Minions - movie 2015

Câteva momente de distracție în familie sau o seară relaxantă în doi, cam așa aș defini vizionarea Minions / Minionii, cea mai recentă animație cu simpaticii omuleți galbeni, un film dedicat exclusiv lor (primul, altfel).

Copiii se vor amuza de neîndemânarea și erorile personajelor principale – cei trei minioni curajoși Stu, Kevin și Bob, iar adulții vor aprecia sarcasmul fin și glumele cu multiple înțelesuri, presărate la tot pasul, dar și limbajul lor specific, în care se împletesc cuvinte și expresii din engleză, germană, italiană, spaniolă și franceză.

Pe scurt, Minions este un film de văzut pentru toată familia, garantând o porție sănătoasă de râs, la orice vârsta (evident, declanșată de motive destul de diferite). Nu este obligatoriu, dar după Minions vă veți dori aproape garantat să vedeți și primele animații cu minioni – Despicable Me 1 și 2.

Acțiunea filmului Minionii / Minions este plasată înaintea întâmplărilor din Despicable Me, explicând originea omuleților galbeni și nevoia / menirea lor de a servi unui stăpân ticălos. Pentru că sunt însă niște împiedicați și amețiți, simpatici însă și cu cele mai bune intenții, minionii nu reușeșc să rămână foarte multă vreme în slujba aceluiași stăpân ticălos (de-a lungul vremii, au fost slujiți de minioni faraoni, tirani și chiar diferiți prădători), acesta sfârșind aproape inevitabil într-un mod dezastruos. Singurul care le-a rezistat în final a fost Gru, dar aceasta este povestea pe care o veți descoperi, dacă nu ați descoperit-o deja, în Despicable Me.

Aventura din Minions începe în momentul în care Stu, Kevin și Bob pornesc în căutarea unui nou stăpân ticălos, pe care ei cred că l-au găsit în persoana redutabilei infractoare Scarlett Overkill. Ce se întâmplă în continuare și cum reușesc – aparent doar – să o dea din nou în bară minionii cu noua lor stăpână ? Vă recomand să descoperiți în cinema, din 10 iulie. Până atunci, iată trailer-ul:

Minions este disponibil în 3D, în versiune dublată în română sau subtitrată, fiind distribuit în Romania de Ro Image; o recomandare de film pentru toate vârstele deci.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Thursday chase in the city

Orange
Următor

Orange Summer Moodboard