MINI pilot de raliu de regularitate

Cred că v-a intrigat titlul și am să încerc să vă lămuresc rapid despre ce este vorba, nu vă țin prea mult în suspans. Este cu mașini, fete și raliuri povestea aceasta și sper să vă placă.

MINI este un superb model din 1975 pe care l-am condus acum câteva zile, pilotul sunt eu (adică mini pilot pentru că mai am de învățat și progresat), iar raliul de regularitate este o competitție care îți solicită din plin toate aptitudinile de șofer, punctând mai puțin viteza, cât respectarea unor timpi, a unor medii de viteză… Este ca o olimpiadă la matematică, nu o întrecere sportivă (glumesc binențeles, dar cei care cunosc noțiunea, știu la ce mă refer). 

Așadar, am fost la treia ediție a Retromobil Fest, cel mai complet și complex eveniment retro din România creat și dedicat pasiunii pentru vehicule istorice. Și am avut ocazia să conduc un superb Mini din 1975 pe circuitul Academiei Titi Aur în cadrul Cupei Presei Retro Grand Prix, având-o în dreapta, pe post de co-pilot, pe Pia.

Mi-a plăcut atât de mult încât vreau să repet experiența cât de curând.

Și chiar dacă este puțin mai dificil de condus decât o mașină contemporană, la volanul unui model clasic nu te concentrezi decât pe plăcerea de a conduce. Simți că ai pornit într-o călătorie și totul pare o aventură.

Vă las în continuare câteva imagini „din cursă” și vă invit să citiți pe larg despre experiența mea la volanul acestui MINI din 1975, pe shedrives.ro.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Restaurant Scoici și Creveți: "seafood bag" pentru fanii fructelor de mare

Următor

Restaurant Herăstrău. Dinner with a view.