Mini Amintiri de vară…

Mini One

Și din nou despre vară. Parcă nu mă mai satur de subiect… poate și pentru că a fost una plină, antrenantă și cu multe surprize. Îmi amintesc frânturi, pentru că și toamna a demarat în același ritm alert, dar sunt mini amintiri ce vor avea mereu un loc special în inima mea.

Sunt amintiri declanșate de data aceasta nu de arome și gusturi (așa cum încerca Proust să ne explice la orele de franceză – și m-au marcat, recunosc, pasajele din romanul « În căutarea timpului pierdut », o lectură mult prea dificilă pentru copilul de atunci) ci de o imagine, de un obiect simbol (al unei nații / generații), de Mini One albastru precum cerul estival, care mi-a fost alături în câteva aventuri urbane la început de septembrie și de toamnă.

Mi-am amintit de călătoria la Sibiu și atât de multele revederi de care am avut parte anul acesta acolo (Mini fiind prezent ca mașină oficială a Sibiu Rally Challenge – dacă nu ați auzit de eveniment ne vedem anul viitor să vă faceți o impresie… vă garantez că veți deveni fani), de marea albastră a Greciei văzută la început de iunie, de prieteni dragi și momente speciale…

Și m-am bucurat binențeles de clipele prezente, la volanul Mini One, cel mai chic model inventat vreodată, mașina din care mie nu-mi vine să cobor (pentru că îți oferă absolut tot ceea ce ai nevoie, toate plasate la îndemână, și evident întoarce toate privirile – admirative sau invidioase).

Mini One Mini One Mini One Mini One Mini One_interior 08_Mini One

Mini One Mini One

Fără să îmi dau seama, cromatica Mini s-a insinuat chiar și în îmbrăcămintea mea… ador animal print-ul reinterpretat în culorile sezonului, care se regăsește din abundență în colecția Stefanel toamnă-iarnă 15/16, dar și texturile puțin « prețioase » (și Mini este o bijuterie în felul său, deci iarași m-a inspirat) ca mătasea și paietele pantalonilor.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Credit foto: Mircea Ciolpan

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Finala Circuitului Salonul Calului
Anterior

Performanță sportivă şi spectacol ecvestru la Finala Circuitului Salonul Calului

Din vie - Caudalie Vinexpert
Următor

Din vie…