Mic dejun la drum

Cred că nu mai este un secret că îmi place să conduc (dacă nu știți asta înseamnă că nu mă urmăriți înca pe SheDrives.Ro și sper că o veți face de acum înainte) și ador road trip-urile. 

Este și unul dintre motivele pentru care am acceptat cu bucurie învitația în primul Food Camp destinat bloggerilor din România, organizat la Sibiu. Acesta va culmina sâmbătă (22 septembrie) cu un eveniment live cooking în Piața Mică din Sibiu.

Dar despre toate acestea revin curând pe blog – puteți urmări povești pe Facebook și Instagram pentru moment. Am creionat doar cadrul pentru povestea mea. Povestea mea despre un mic dejun copios și delicios, descoperit pe drumul spre Food Camp.

Și nu mă așteptam să am parte de un astfel de mic dejun – complet, proaspăt, sănătos – pe drum. Îmi place în roadtrip să opresc pentru alimentare și înviorare în benzinării. Este ca un ritual ce pace parte integrantă din roadtrip-ul în sine. Iar de acum știu și unde opresc pentru a lua un mic dejun la drum, atunci când sunt în Romania… În benzinăriile Mol, la Fresh Corner! 

Ce poți lua la mic dejun la Fresh Corner?

Orice ți-ai putea dori la micul dejun: sandwich-uri în baghetă pufoasă (cele cu brânză și roșii uscate au fost geniale), toast sau în croissant, salate proaspete și crocante, croissante franțuzești veritabile (unele dintre cele mai bune pe care le-am încercat în ultima vreme), fructe, smoothies sănătoase și delicioase, chiar și prăjituri.

Și cum micul dejun nu ar fi complet fără cafea, poți alege din peste 20 de sortimente de băuturi pe baza de cafea, mare noutate pe care am încercat-o fiind o cafea ca o înghețată, servită într-un pahar comestibil. Din punct de vedere al gustului, nu am nimic să îi reproșez latte-ului pe care l-am băut pentru înviorare la prima ora a dimineții, iar ca aspect, arăta fix ca în reclame, atât de tentant că ardeam de nerăbdare să încheiem sesiunea foto pentru a ne înfrupta din toate.

Dacă te-am făcut curioasă sau ți-am făcut poftă, găsești benzinăriile Mol almost everywhere, fiind peste 65 de restaurante Fresh Corner în țara noastră.

Bon appetit și nu uita că ‘micul dejun este cea mai importantă masă a zilei’!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 orașe de vizitat toamna aceasta

Următor

Hair style: Low ponytail