Mega Plush

Va spuneam ca sezonul acesta se poarta ochii misteriosi, cu gene bogate si alungite. O noua inovatie Maybelline New York (de care am promis sa va povestesc) va permite sa obtineti un volum ametitor al genelor: mascara Mega Plush.

Doua inovatii majore fac din Mega Plush mascara ideala: in primul rand este vorba despre formula sa exclusiva pe baza de spuma gel, care catifeleaza si confera genelor flexibilitate, si de aplicatorul Flexor Brush, care amplifica si da volum genelor.

Eu am incercat Mega Plush (sincer nu m-am putut abtine, denumirea si aspectul sunt doua prime argumente puternice) si mi-a placut ca isi respecta promisiunea: gene bogate si catifelate. In ciuda volumului obtinut, nici urma de gene casante, incarcate, fragile… iar periuta flexibila face aplicarea mai eficienta si mai facila, si e chiar simpatica!

Incercati mascara Mega Plush si va astept cu impresii. Daca ati incercat pana acum produse din colectia Volum’ Express de la Maybelline, stiti la ce sa va asteptati.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Tendinte machiaj: Ochi conturati, seductie & mister

Următor

Everything you always wanted to know about Nissan X-Trail…