Maybelline NY Color Tattoo

Ma fascineaza persoanele care afiseaza un machiaj impecabil pe timpul verii, dar si cele care se machiaza intens la birou si reusesc dupa cele minimum 8 ore de activitati sa arate ca si cand in acel moment ar fi iesit din casa. Le ajuta evident si produsele folosite, dar eu nu am descoperit inca fardurile de ochi care sa reziste solutiilor de lentile pe care le utilizez in exces pentru hidratare si mai ales gesturilor involuntare de a ma atinge in zona ochilor. De fapt cred ca sunt si un pic cam lenesa pentru a aloca machiajului timp in fiecare dimineata.

Recurg deci la un machiaj al ochilor doar pentru evenimente sau iesiri in oras, dar cu toate ca nu este o actiune pe care sa o practic frecvent, ma incanta orice noutate si inovatie in domeniu.

Modul in care a fost ambalat noul fard Color Tattoo de la Maybelline NY (prin asociere cu o trusa de desen: culori acrilice, pensula si o masca de ceramica perfecta pentru a fi decorata) m-a cucerit iremediabil.

Ce promite acest fard de pleoape revolutionar? Formula sa exclusiva de gel si pigmentii pe baza de cerneala ii garanteaza rezistenta 24 de ore. Gama de culori este foarte variata, cred ca poti gasi o nuanta sau combinatie de nuante pe gustul oricui: auriu, argintiu, bronz, albastru turcoaz, violet, roz, negru si brun.

Maybelline color tattoo_gama

Mie mi-a placut textura sa speciala (o crema – gel), rezistenta (nu s-a aglomerat pe cuta pleoapei superioare de indata de am deschis ochii dupa aplicare, iar cand am ajuns acasa dupa cateva ore de alergaturi eram inca machiata), posibilitatea de a-l utiliza pentru a fixa si a-i conferi rezistenta fardului traditional (amesteca pe mana ta Maybelline NY Color Tattoo intr-una dintre nuantele neutre si fardul pe care care il utilizezi in mod obisnuit, iar pasta obtinuta aplic-o pe pleoapa).

Suna tentant noile farduri Maybelline NY Color Tattoo, nu-i asa?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Pandora Enchanted Forest

Următor

Recomandare taverna greceasca: La Kostas