Masura in toate

Ce greu este sa-ti regasesti ritmul intr-o zi de luni dupa un weekend superb de toamna, petrecut intr-unul dintre cele mai frumoase locuri si orase din tara, la Balea, pe Transfagarasan, si la Sibiu.

Am asistat la un adevarat spectacol automobilistic pe Transfagarasan, in cadrul Sibiu Rally Challenge, am batut stradutele cu cladiri din alte timpuri si-am admirat din nou Sibiul, m-am bucurat de soare si de o vreme incredibila, m-am odihnit si relaxat.

Transfagarasan

Sibiu Rally Challenge - Transfagarasan

Si cu toate acestea, ziua de luni nu a fost mai placuta… in primul rand, complet neproductiva ! Ce sa fac intr-o astfel de situatie ? Binenteles ca primul gand a fost la o cafea mare, care sa ma energizeze, moment in care mi-am amintit ca descoperisem de curand reteta « perfecta » pentru o cana de cafea solubila Nescafe : 2 lingurite de cafea (3,5 grame) la 150 ml de apa (incercati, gustul este chiar diferit, aroma echilibrata, iar organismul obtine toate beneficiile cafelei).

Mi-am amintit si de demonstratia originala pe care Nescafe ne-o oferise ca argument al faptului ca secretul unui stil de viata echilibrat este « Masura in toate ». O demonstratie dulce, executata perfect, urmarind exact reteta (masurarea corecta a ingredientelor fiind esentiala in patiserie), de chef Florin Dumitrescu. Mi s-a facut pofta instant !

Chef Florin Dumitrescu -Nescafe

NESCAFE - Masura in toate

Iata cateva lucruri pe care le-am mai aflat cu aceeasi ocazie – TU STIAI CA…

  • Sortimentele de cafea solubila Nescafe sunt 100% naturale ?
  • Cafeaua solubila nu este mai tare decat cafeaua macinata (in conditiile in care este preparata corect (2 lingurite de cafea solubila la 150 ml apa) ?
  • Cafeaua creste capacitatea de memorare si concentrare, imbunatateste performantele fizice si rezistenta la efort, creste tonusul organismului ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 sfaturi de frumusete pentru perioada de tranzitie

Următor

Style crush: Emma Stone