Un blog personal despre tot ce-i chic

Manolo Blahnik primavara – vara 2013

Fashion

Manolo Blahnik imi evoca imaginea prietenelor din Sex & the City (Totul despre sex), o Sarah Jessica Parker / Carrie Bradshaw super fashionable si al ei dulap plin pana la refuz cu pantofi. De aici am aflat pentru prima data de designerul spaniol cu resedinta la Londra si tot datorita serialului Sex & the City visez la colectiile Manolo Blahnik sezon de sezon.

Pentru colectiile de primavara – vara 2013, pentru prezentarile de pe podiumuri din toamna, Manolo Blahnik a colaborat cu branduri si designeri ca Victoria Beckham, Reem Acra, Antonio Berardi, J. Mendel sau Wes Gordon, dar iata si propria lui colectie pentru noul sezon.

Colectia Manolo Blahnik primavara – vara 2013 reflecta tendintele dominante identificate pentru acest sezon in ceea ce priveste colectiile de pantofi – varfuri ascutite, tocuri groase, pantofi metalizati, detalii transparente, influente masculine – modelate in stilul sau inconfundabil.

Ador modelele in culori tari, dar si pe cele pastelate, romantice, pantofii si botinele inflorate, dar si pe cele inalte asimetrice.

Cum vi se pare colectia Manolo Blahnik primavara – vara 2013? Fabuloasa, nu-i asa?

via: millionlooks.com

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Fashion

Cum port salopeta

Cum purtăm salopeta

Salopeta este una dintre cele mai versatile piese vestimentare. O putem vedea,
Go to Top