Maleficent – recomandare film

Maleficent 2014 - recomandare film_disney

Va recomandam sa vedeti Maleficent inca inainte de lansarea in cinema. Si aveam dreptate, este un film atat de frumos cu o poveste atat de sensibila, incat l-as vedea inca de cateva ori si cu siguranta nu m-as plictisi. As fi ramas sa vad Maleficent inca o data chiar atunci, dupa avanpremiera.

In primul rand, Maleficent nu este o poveste pentru copii, dar te va face cu siguranta sa iti redescoperi pentru cateva ore latura de copil. Iti vei aduce aminte de minunata poveste a Frumoasei din Padurea Adormita, care capata acum, prin Maleficent noi intelesuri si mai ales explicatii.

Asa ca nu mai sta pe ganduri si rezerva-ti acum bilete la cinema (iti recomand sa vezi Maleficent 3D, in Romtelecom IMAX, pentru o experienta completa).

Nu vreau sa iti dezvalui mai multe detalii decat trailerul filmului, Maleficent merita descoperit in sala de cinema, dar pot lasa sa imi « scape » cateva indicii, care sa te determine sa il vezi :

-Maleficent spune povestea Frumoasei din Padurea Adormita din perspectiva eroinei basmului (adica a Frumoasei). Este interesant deci de descoperit atitudinea si viziunea ei asupra intregii istorii.

-Este prima data cand aflam povestea din spatele povestii, intamplari din copilaria si adolescenta zanei Maleficent, dezamagirile care au transformat-o intr-unul dintre cele mai celebre personaje negative din filme.

-Maleficent este un film excelent realizat, cu scene tensionate, dar si emotionante (cele mai impresionante sunt scenele cu intalnirile celor doua personaje feminine principale, Maleficent si Aurora, atat de bine jucate incat te trezesti dorindu-ti cu ardoare ca relatia celor doua sa functioneze).

-Toate personajele povestii (atat Maleficent, cat si zanele ursitoare sau Diaval, corbul slujitor credincios al lui Maleficent, ce ia adesea chip uman) au fost puternic umanizate, niciunul dintre ele nu este in totalitate bun sau rau, ci depinde de conjuncturi, de influentele exterioare si de personajele cu care intra in contact.

-Si in final, dar nu in ultimul rand, Angelina Jolie este zana perfecta (atat buna, cat si malefica)… asta pe langa faptul ca in Maleficent beneficiaza de cele mai frumoase si spectaculoase machiaje (ador pur si simplu look-ul ei foarte aristocratic cu pometii sulptati perfect) si outfit-uri (deloc inspaimantatoare).

Maleficent este recomandarea mea de film pentru saptamana aceasta (de vineri, 30 mai ruleaza in cinematografele din toata tara), abia astept parerile voastre. Maleficent, creatie a casei Disney, este distribuit in Romania de Forum Film.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Asia
Anterior

10 things I love about Asia

Edge of tomorrow - Emily Blunt
Următor

Emily Blunt in Edge of Tomorrow