Maleficent, Aurora look

Maleficent Aurora

Data de 30 mai se apropie si abia astept seara premierei peliculei Maleficent. V-am prezentat deja cum as vedea o tinuta inspirata de personajul central al filmului Maleficent,  interpetat de Angelina Jolie, dar acesta nu este singurul stil vestimentar pe care il putem identifica in film.

Iata cum ar arata, dupa mine, un Aurora look modern, Harmony with Nature style. Printesa Aurora este interpretata in Maleficent, pe rand, de Vivienne Jolie-Pitt si Elle Fanning.

Maleficent look Aurora

Camasa Fashion Union –  (35 euro), fusta Asos –  (77 euro), stiletto Ted Baker –  (168 euro), detaliu floral pentru par – (11 euro), toate de pe Asos.com.

Maleficent look Aurora

Hanorac Warehouse –  (42 euro), fusta Asos – (77 euro), balerini Ted Baker –  (68 euro), bijuterie –  (17 euro), toate de pe Asos.com.

Si pentru ca pelicula Maleficent este inspirata din basmul lui Perrault „Frumoasa din Padurea Adormita“ (daca ajungeti cumva pe Valea Loarei nu trebuie sa ratati  castelul Frumoasei din Padurea Adormita, Chateau d’Usse) , ea urmareste evolutia printesei Aurora de la nastere pana la varsta de 16 ani. Stella McCartney a colaborat cu Angelina Jolie la o colectie capsula pentru copii, inspirata de look-ul tinerei Aurora in primul rand. Sunt dragalase piesele colectiei si sunt sigura ca orice copil s-ar indragosti de ele.

Maleficent collection by Stella McCartney

Deci, cum vi se pare Aurora look?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Parlor SS14
Anterior

Din basme – noua colectie Parlor

FAMILY BOUTIQUE
Următor

Family Boutique by Aseyda