Make-up & Fashion

Nu este prima data cand va vorbesc despre pasiunea mea pentru Tom Ford, imi plac la nebunie creatiile lui indiferent ca este vorba de cele vestimentare, de filme publicitare sau de lung metraj, de parfumuri si mai nou de make-up. Este si motivul pentru care l-am ales ca tema pentru acest post cu care sper sa intru in Scoala de Beauty Blogging L’Oreal.

Toamna aceasta, Tom Ford se concentreaza, in materie de make-up, pe ochi si buze, iar colectia sa pret-a-porter este dominata de printuri indraznete, o incrucisare interesanta de influente etnice, animal print si imprimeu floral. 

Care ar fi insa caracteristicile comune, punctele in care colectia sa de make-up si cea de pret-a-porter se aseamana?

Desi la prima vedere pot parea independente, am identificat totusi cateva tendinte comune:
-Un unic centru de interes, un punct central, evidentiat, care iti capteaza atentia prin intensitatea culorilor si contrast: buzele in culori tari, indraznete si decadente (rujurile Crimson Noir Red, Bruised Pum, Sable Smoke Rosy si Vanilla Suede)  vor fi completate de un machiaj natural, neutru al ochilor.

-Cuvantul de ordine – seductie: ochi conturati, seducatori (cu ajutorul Eye Defining Pencil Pen cu varf caligrafic si al Ultra Length Mascara), linii feminine, fluide, tinute all black.

-Paleta coloristica a colectiilor de make-up si pret-a-porter Tom Ford toamna-iarna 2013-2014 este similara: rosu, mov, roz, nude, nuante pamantii.

Cum vi se pare deci colectia de make-up Tom Ford pentru acest sezon?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Mini Cabrio @ 5 o'clock tea

Următor

Royal Evening for Princess Diana