Make-up trends cu Deborah Milano: Bold Lips look

Am revenit cu al doilea machiaj din seria de tutoriale inspirate de pe podiumurile de prezentare ale Milano Fashion Week primăvară/vară 2017 și realizate cu sprijinul make-up artistului Deborah Milano România, Lucia Scurtu. De data aceasta, vă propunem un look mai sofisticat și îndrăzneț, ce pune accentul pe buze – Bold lips look.

Make-up trends.

Buze îndrăznețe, care ies în evidență! Machiajul perfect pentru o ieșire în oraș sau un eveniment, ușor și rapid de realizat, în același timp de mare impact.

L-au abordat pe podimul de prezentare de la Milano Fashion Week Spring – Summer 2017, printre alții, Dolce & Gabbana, Valentino și Giambattista Valli.

Step by step.

1. Pregătirea tenului pentru machiaj. Machiajul se aplică de fiecare dată pe tenul perfect curat și hidratat. Peste crema hidratantă, se aplică un primer pentru a estompa micile defecte ale pielii și a conferi un plus de rezistență machiajului.

2. Corectarea semnelor de oboseală. În zona de sub ochi se aplică un anticearcăn/corector pentru a estompa cearcănele și pentru a crea luminozitate. În același timp, anticearcănul servește ca baza pentru machiajul ochilor (fardul rezistă mai mult și se « așează » mai bine).

3. Fondul de ten. Pentru a crea un look impecabil, am optat pentru un fond de ten cu acoperire mică spre medie, hidratant, cu particule minerale ce au rolul de difuzare a luminii. L-am aplicat cu o pensulă, dar se poate aplica și cu un beauty blender sau chiar cu degetele.

4. Fixarea. Pentru a fixa machiajul și pentru a-l menține intact pe tot parcusul zilei, am aplicat o pudră liberă.

5. Sprâncenele. Am ales un creion de sprâncene într-o nuanță de brun pentru a le contura și evidenția. Aplicatorul integrat în capac este ideal pentru blending, pentru a crea un efect natural.

6. Machiajul ochilor. Am folosit paleta de smokey eye pentru un machiaj discret al ochilor (nu vrem să atragem atenția de la buze !). Am aplicat nuanța cea mai deschisă în colțul intern al ochiului pentru a crea senzația de ochi mari și luminoși, precum și sub arcada pentru a încadra perfect sprânceana și a crea volum; a doua nuanță deschisă pe pleoapa mobilă pentru a crea densitate; iar, în final, am combinat nuanțele mai închise la baza genelor pentru a conferi profunzime privirii.

Am desavârșit machiajul ochilor prin aplicarea unei mascara pentru volum.

7. Machiajul buzelor. Am conturat buzele cu un creion într-o nuanță apropiată de cea a rujului ales. Pentru elementul central al acestui machiaj, am ales un ruj mat într-o nuanță puternică de roșu, foarte pigmentat și rezistent. Pentru aplicarea rujului, am folosit o pensula din păr sintetic, aplicând rujul dinspre centru spre marginea buzelor.

8. Contouring. Pentru conturarea feței, se folosește nuanța mai închisă pe părțile exterioare (frunte, conturul barbiei, al pomeților…) pentru a minimiza volumul acestora, iar nuanța deschisă deasupra pomeților, deasupra buzei, în colțul intern al ochilor, sub arcadă, pentru a crea impresia de volum și luminozitate.

9. Fardul de obraz. Pentru un plus de culoare, am aplicat puțin fard de obraz pentru a conferi tenului strălucire și prospețime. Blush-ul este practic încadrat în partea de sus de iluminator și în partea de jos de nuanța mai închisă de sculpting.

Rezultatul… Vi se pare mai reușit ca primul machiaj, natural look?

Bold lips look by Deborah Milano.

Pentru a realiza acest machiaj sofisticat, make-up artistul Deborah Milano a ales următoarele produse:

Deborah Milano Face Perfect Primer (1) – o bază de machiaj ce matifiază și hidratează tenul, netezindu-l și uniformizându-l pentru ca machiajul să se așeze perfect și să se mențină intact în timp.

Deborah Milano 24Ore Perfect Concealer în nuanța 01- Light Beige (2) – un corector cu o textură cremoasă ce are în compoziție micro perle care creează un efect optic mascând micile imperfecțiuni din jurul ochilor.

Deborah Milano DD Daily Dream, fond de ten în nuanța 02- Beige (3) – un fond de ten multifuncțional, cu rol de hidratare, estompare, protecție, iluminare și anti-ageing. Factorul de protecție solară (SPF15) și textura lejeră îl recomandă pentru sezonul estival.

Deborah Milano Dress Me Perfect Loose Powder în nuanța 02 – Light Beige (4) – o pudră liberă cu o textură mătăsoasă, ce absoarbe excesul de grăsime datorită particulelor de micro siliciu din compoziție, conferind un finish mat perfect și natural.

Deborah Milano 24Ore Eyebrow Pencil în nuanța 282 (5) – un creion pentru sprâncene cu o textură super pigmentată, care permite obținerea unui aspect natural.

Deborah Milano Perfect Smokey Eye Palette – 01 Bronze (6)

Deborah Milano Divine Volume&Curves Mascara (7) – o mascara îmbogățită cu un complex de polimeri și agenți de styling ce conferă genelor o curbare perfectă și volum instant.

Deborah Milano Trio Contouring Palette Light / Rose Skins 01 (8)

Deborah Milano Lipliner Pencil în nuanța 09 – Cherry (9) – un creion de buze cu o formulă cremoasă datorită uleiului de cocos din compoziție. Este un creion super pigmentat și hidratant, cu o aplicare foarte precisă.

Deborah Milano Atomic Red Mat Lipstick în nuanța 1 – Cherry (10) – un ruj mat satinat cu o formulă ultra-confortabila îmbogățită cu un complex de multivitamine (A,E,C) și ulei de trandafir sălbatic, cu proprietăți anti-oxidante, care protejează și hrănește buzele.

Deborah Milano Hi-Tech Blush în nuanța 52 – Terracotta (11) – un fard de obraz realizat prin tehnologia “oven-baked”, pudra fină conținând micro perle ce reflectă lumina și conferă pomeților strălucire.

Pont: Produsele Deborah Milano se pot achiziționa din magazinele Kendra, Carrefour, Emag, pe Fashion Days și în magazinele Sephora selecționate.

 

Credit foto: Marooni

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Make-up trends cu Deborah Milano: Nude look

Următor

Make-up trends cu Deborah Milano: Smokey eye