/

Maison Paris sau casuta din povesti

Maison Paris Bucuresti

Am ajuns in weekend la Maison Paris, un salon de unghii din zona Dorobanti – Floreasca relativ recent inaugurat, cu un decor atat de frumos ca pare desprins din povesti, o experienta pe care imi doresc sa v-o impartasesc la inceput de saptamana si pe care o recomand.

Sunt sigura ca fiecare dintre voi s-a trezit la un moment dat in situatia de a alerga din salon in salon pentru un simplu retus sau manichiura completa, fara programare, dar presata de timp si un anumit eveniment. Asa mi s-a intamplat in weekend, de fapt asa mi se intampla aproape in fiecare saptamana pentru ca refuz cu incapatanare sa imi fac programari, pe care apoi sa nu le onorez.

Dar am avut noroc, si  inspiratia, sa intru la Maison Paris (str. Constantin Aricescu nr.18), unde dupa doar 20 de minute de asteptare (care in confortul decorului sau boem echivaleaza cu destindere si relaxare) am fost preluata pentru „rasfat“.

Ce mi-a placut la Maison Paris?

– in primul rand, rezultatul! Am fost multumita de forma unghiilor, de modul in care se prezinta cuticulele dupa 2 zile, de grija cu care a fost aplicat lacul de unghii ales de mine.

– serviciile sunt ireprosabile, personalul fiind atent si placut, chiar si nu „clienti nepoftiti“ asemenea mie (stiu ca asa este normal, dar mi s-a intamplat de atatea ori opusul incat ma minunez si apreciez un lucru normal).

– coltul e pedichiura, care aduce cu salonul unei vile nobile si boeme din Provence. Te cufunzi in fotoliul confortabil si pur si simplu uiti pentru o secunda pe ce taramuri esti.

– ambianta relaxata si fermecatoare, cromatica calda, decorul boem.

Maison Paris - Salon de unghii

Maison Paris - Salon de unghii

Maison Paris - Salon de unghii

Maison Paris - Salon de unghii

 

Maison Paris - Salon de unghii

Sincer, recomand salonul de unghii Maison Paris din toata inima. Fie ca iti doresti o simpla manichiura sau pedichiura, fie ca esti adepta constructiilor cu gel, fana a lacurilor semi-permanente sau a manichiurilor sofisticate cu desene si aplicatii, Maison Paris ofera toate aceste servicii, iar cele cateva cliente ce s-au perindat prin salon cat am fost acolo, erau la fel de multumite.

E recomandat sa iti faci programare, mai ales in perioadele aglomerate (cum este de exemplu seara, dupa ora 6), dar programul extins (10-22 in timpul saptamanii si 9-21 in weekend) ofera spatiu de manevra.

Sa-mi povestiti daca ajungeti la Maison Paris si sper sa aveti o experienta la fel de placuta ca a mea.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film – Chef

Fusta ampla
Următor

Fusta ampla