Magia zilei de luni

Luni este cred cea mai urata zi a saptamanii, poate cu exceptia perioadei sarbatorilor de iarna, fiind intampinata cu deprimare, lipsa de inspiratie si un moral foarte foarte scazut. Dar daca am putea face ceva pentru a ne vindeca de teama si oroarea zilei de luni? Mie mi s-a intamplat, am gasit remediul pentru proasta dispozitie de luni intr-o experienta minunata, un rasfat  360° oferit de L’Oreal Paris, intr-o oaza de liniste si frumusete, Beauty District de pe Soseaua Nordului.

Am redescoperit astfel magia zilei de luni si am fost rasfatata asa cum merita fiecare dintre noi cel putin o data pe an.

Parul meu s-a bucurat de binefacerile vopselei fara amoniac Casting Creme Gloss in nuanta 801 (Blond Satin), o culoare care si-a pastrat stralucirea chiar si acum, la o luna dupa ce a fost aplicata, mainile mi-au fost rasfatate cu un ritual spa, iar pentru unghii am optat pentru un violet indigo, foarte in tendinte, asa cum mi-a fost recomandata, din gama Color Riche Le Vernis (unul dintre cele mai rezistente lacuri de unghii pe care le-am incercat in ultima vreme) si am beneficiat de un machiaj de star (la propriu pentru ca echipa de make-up Beauty District, coordonata de genialul Alexandru Abagiu, este cea care asigura machiajul de scena al multor vedete autohtone, si cu doar cateva zile in urma asigurase machiajul superbei Loredana in concertul sustinut la Sala Palatului).

Si cum rasfatul de luni nu ar fi fost complet fara o surpriza de proportii, L’Oreal mi-a rezervat una la final: celebrul fotograf Marius Baragan a imortalizat intr-o fotografie, pe care o voi pastra la loc de cinste toata evident, munca exceptionala a artistilor de la Beauty District (Sorin Stratulat & Marius Vintila – hair, Magda Ivan – make-up si Andreea Neagu – unghii). Iata deci schimbarea spectaculoasa in urma rasfatului 360° oferit de L’Oreal Paris.

Va recomand din suflet un astfel de tratament, un rasfat total, pentru cateva ore intr-o zi de luni (poate nu acum, dar cu siguranta la inceputul anului viitor). Veti intampina apoi cu alt tonus restul saptamanii si veti scapa de neplacerea zilei de luni, asociand-o cu momente de rasfat si placere, doar pe sine.

Iar daca ritualul de frumusete propus de L’Oreal si Beauty District te-au inspirat – produsele de colorare, de make-up si lacurile de unghii sunt excelente, foarte rezistente si mai ales cu un efect exceptional) – pentru aceste sarbatori, poti profita pana la finalul anului de oferta din magazinele DM: pentru orice produs din gama L’Oreal Casting Creme Gloss achizitionat, beneficiezi de o reducere de 25% la produsele de machiaj L’Oreal Paris.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Lectura de duminica:
Harper’s Bazaar

Următor

Pregatiri de Craciun cu
Nissan Micra