LPG Endermolift: intinerire la putere maxima

Va promiteam saptamana trecuta cateva ponturi si informatii despre cele mai noi produse si tehnologii antirid si de intinerire a pielii pentru ca este fara indoiala unul dintre cele mai potrivite momente ale anului pentru a ne ingiji de tenul, care a fost supus unor agresiuni puternice pe timpul verii.

Revin astazi la acest subiect pentru a va povesti despre o tehnica inovatoare, pe care am descoperit-o si testat-o intr-unul dintre centrele Silhouette: Endermolift de la LPG.

Care sunt beneficiile acestei tehnologii revolutionare? Endermolift este capabila sa stimuleze sinteza naturala a acidului hialuronic, prin masaj, ajutand pielea sa produca acid hialuronic, colagen si elastina, fiind unica tehnologie capabila de acest lucru in acest moment.

De ce este importanta sinteza acestor 3 elemente? Efectele acidului hialuronic asupra pielii sunt hidratarea si volumizarea, iar pe cat de util este, pe atat de dificil de asimilat. Colagenul contribuie la fermitatea pielii, in timp ce elastina ii confera suplete. Daca sintetizam aceste atribute, sinteza celor trei elemente contribuie mentinerea aspectul tanar al pielii un timp mult mai indelungat.

Cum functioneaza Endermolift? In straturile profunde ale pielii noastre exista niste celule, denumite fibroblasti, care sunt responsabile de producerea colagenului si crearea blocurilor de baza ale dermului. Aceste celule insa, in timp, isi pierd mobilitatea si vigoarea, iar pielea alimentata foarte slab cu colagen, elastina si acid hialuronic isi pierde fermitatea, se rideaza si imbatraneste. Noua tehnologie ofera o stimulare multi-dimensionala, pe suprafata pielii, functionand ca o trezire la viata a fibroblastilor.

Este vorba practic un masaj tintit, efectuat cu o tehnologie patentata MPF – Flapsuri Pulsante Motorizate. Viteza de pulsare a flapsurilor este ajustata in functie de zona si de problema tintita: fermitatea pielii, reducerea ridurilor, drenaj si oxigenarea pielii, eliberarea de grasimi, iluminarea tenului). Este deci vorba de un proces naturat, non invaziv, care respecta integritatea tesutului pielii.

Exista mai multe tipuri de tratamente, toate fiind insa rapide (o sesiune dureaza intre 10 si 30 de minute) si eficiente, adresandu-se atat femeilor cat si barbatilor, tinerilor (incepand cu varsta de 25 de ani) si varstnicilor.

Pentru a stabili exact schema de tratament si durata acestuia, este necesara o sedinta de evaluare cu un specialist, dar rezultatele se observa rapid. Eu am incercat un tratament de 10 minute pentru zona faciala superioara (pentru cearcane, pungi sub ochi) si mi-a placut senzatia din timpul tratamentului (un masaj usor) si rezultatul (o lejeritate a pielii si iluminare).

Iti recomand deci tehnologia Endermolift de la LPG, daca esti in cautarea unor tratamente intensive antirid si intinerire, dar nu numai. De altfel LPG a creat si o gama evoluata de ingrijire a tenului impotriva imbatranirii, LPG Soins Endermologie, pe care o gasesti la Topline. Astept parerile voastre !

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

  1. Buna ziua!
    M-ar interesa cat tine efectul obtinut in urma a 5 sedinte de Endermolift (LPG Facial).
    Multumesc!
    Doina Oprita

    • Doina, cred ca este imposibil de estimat. Conteaza o multitudine de factori: varsta, starea tenului, ritualul de ingrijire a pielii, regimul de viata si multe multe altele. Nu este un rezultat artificial, daca in spate il sustii cu un ritual complet si corect de ingrijire a pielii, cu un regim de viata fara excese, atunci efectele sunt de lunga durata…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cadouri inspirate, cadouri speciale, cadouri perfecte

Următor

Vitrine de Craciun la Paris