The Loft, ce se intampla cand cazi in Ispita (filmul de vineri)

The Loft este unul dintre filmele pe care le asteptam la acest inceput de an, datorita distributiei si trailerului foarte bine regizat. Este un film care te tine in suspans pana la final, cu rasturnari de situatii si final neaspteptat, pe care ti-l recomand weekend-ul acesta.

The Loft / Ispita este povestea a cinci prieteni – arhitectul de succes Vincent (Karl Urban), cu o casnicie aparent fericita si o viata luxoasa, psihologul Chris (James Marsden), fidel sotiei sale pana sa o intalneasca pe blonda Anne (Rachael Taylor), Philip (Matthias Schoenaerts), fratele vitreg al lui Chris, cu un trecut violent si o dependenta de droguri pe care nici noua sa casnicie cu o tanara bogata nu a vindecat-o, introvertitul Luke (Wentworth Miller), atent si plin de consideratie fata de sotia sa bolnava de diabet, dar cu o pasiune acunsa mistuitoare si destrabalatul Marty (Eric Stonestreet), cu o sotie satula de aventurile sale – care achizitioneaza in secret un apartament pentru a-si pastra indiscretiile departe de ochii consoartelor, dar mai ales pentru a nu le trezi banuieli. Cand una dintre aventurile celor cinci este gasita moarta in apartament, in cautarea disperata a unei explicatii si a unui vinovat, intr-o pendulare permanenta intre trecut si prezent, minciuni si secrete incep sa iasa la suprafata, niciunul dintre eroi nefiind exact asa cum ti-ai fi inchipuit.

Te las insa sa descoperi singura misterele si deznodamantul povestii, eu iti recomand filmul Ispita / The Loft pentru acest weekend. De astazi, The Loft ruleaza in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Ro Image.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Lifestyle news: Apple Watch in versiunea de lux din aur sau platina cu diamante

SALLY HANSEN
Următor

SALLY HANSEN, expertul in tratamente de unghii