L’Interdit eau de toilette: un nou capitol „interzis”

L’Interdit eau de toilette reprezintă noul capitol al „poveștii interzise” începute anul trecut. Parfumul lansat toamna trecută m-a fascinat instant prin legătura sa cu Audrey Hepburn, dar și prin notele îndrăznețe și contradictorii, iar noul L’Interdit îi calcă pe urme.

Experiențele interzise incită, captivează și stimulează imaginația. Nu te resping, ci, dimpotrivă, te atrag și îți trezesc dorința de a le descoperi. Nimic nu te face să îți dorești mai mult să deschizi o ușă decât un lacăt sau un zăvor, un obstacol care te împiedică să explorezi, că mergi „dincolo”, nu-i așa? Iar în cazul L’Interdit eau de toilette nu vei fi dezamăgită.

Este un parfum strălucitor, hipnotic și plin de contraste. O aromă feminină și, totodată, îndrăzneață, puternică… Este proaspăt și intoxicant, și îl poți purta ziua sau noaptea, exact așa cum vrei tu!

Este potrivit femeii introvertite, dar și celei exuberante. Un îndemn să fii tu insăți, dar și ceea ce îți dorești să fii chiar și doar pentru un moment, pentru o clipă… o persoană mai îndrăzneață poate, mai exuberantă, mai senzuală sau mai reținută…

L’Interdit eau de toilette este un parfum captivant, cu note de vârf de mac, o inimă de flori albe, de portocal, și tuberoze îmbrățișând o bază lemnoasă, întunecată și seducătoare de vetiver și patchouli. Este parfumul paradoxurilor, lumina îmbrățișând întunericul, iar notele florale luminoase contopindu-se cu acordurile întunecate.

L’Interdit eau de toilette este un nou tribut adus spiritului liber, ce sfidează convențiile și limitele impuse. Este un impuls parcă de a-ți urma visurile și dorințele, în ciuda oricărui obstacol, fizic sau mental.

The forbidden has been entered, leaving an exhilarating echo. The thrill has given way to elation. The Eau de Toilette releases a liberating breath of fresh air and highlights the unapologetic dark side of every woman.

Care este parfumul vostru favorit în sezonul rece?

CITEȘTE ȘI: Givenchy L’Interdit

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sense: 4 rochii pe care să le ai în garderobă sezonul acesta

Următor

Top 7 trenduri de pantofi pe care să îi porți toamna aceasta