10 motive să mă întorc la Liliac Lodge Batoș

Aș putea probabil să enumăr doar sortimentele de vin Liliac pe care le-am descoperit (și instant îndrăgit) în weekend-ul petrecut la Târgu Mureș și aș depăși cele 10 motive pentru a reveni la Liliac Lodge Batoș.

Dar m-am decis să vă creionez în cuvinte tărâmul de vis pe care l-am descoperit acolo – dacă (sau când) mă voi reapuca de pictat, acesta este unul dintre locurile în care aș zăbovi încercând să surprind lumina difuza a razelor soarelui în vie la apus, verdele strugurilor încă necopți…

Iată deci 10 motive pentru care m-aș reîntoarce la Liliac Lodge Batoș oricând:

1- Am anticipat deja motivul nu numarul 1: vinurile Liliac. Găsești în portofoliul lor cel puțin un sortiment care să îți placă, indiferent de gusturi.

Mie mi-au plăcut în mod deosebit vinurile din gama Young.Liliac (Fresh și Light Rose mai ales), Liliac Transylvanian Ice Wine și Nectar of Transylvania (2 vinuri dulci și extrem de aromate, foarte speciale).

2- Mâncarea. Vinul bun merge mână în mână cu o mâncare bună, iar gazdele de la Batoș ne-au răsfățat cu gusturi și delicatese transilvănene absolut delicioase.

3- Celebrare. Liliac tocmai a lansat primul său vin spumant – Sparkling by Liliac, produs după metoda tradițională din Champagne, din Fetească Albă și Chardonnay. Absolut încântător… și perfect pentru a celebra orice moment important!

De altfel, deși podgoria nu este deschisă turiștilor, aceasta poate fi închiriată pentru evenimente private.

4- Peisajul. Imaginează-ți dealurile nesfârșite cu viță de vie, văi pline de verdeață… un adevărat paradis verde!

5- Vinul TĂU. Așa cum îți spun, la Liliac Lodge Batoș îți poți crea propriul cupaj. Eu am optat pentru un mix în părți egale de muscat ottonel, sauvignon blanc și fetească regală. Abia aștept să îl degust!

 

6- Asfințit. Cum aș putea descrie în cuvinte apusul soarelui în vie? Un moment pe care să nu îl ratezi!

Merită imortalizat în imagini, poze și desene, dar mai ales întipărit în memorie.

7- Relaxare. La Batoș, timpul parcă nu mai aleargă așa grăbit, iar locul te îndeamnă să îți iei un moment de pauză, în care să savurezi un vin bun, relaxându-te în mijlocul naturii.

8- Poze. Liliac Lodge Batoș este unul dintre cele mai instagramabile locuri pe care le-am descoperit în ultima vreme, în țara noastră.

Vinul, dealurile cu viță de vie, apusul și o mulțime de alte #instamoments de imortalizat aici.

9- Aer curat. “Departe de lumea dezlanțuită” este un caption potrivit acestui loc, aflat departe de traficul și tumultul orașului.

Aici este totul verde, plin de prospețime… te afli chiar în mijlocul naturii.

10- Oameni. Și cum se spune că “Omul sfințește locul.”, am lăsat la final unul dintre cele mai importante atuuri ale locului – oamenii! Atât de amabili și ospitalieri, te fac să te simți acasă, să îți dorești să nu mai pleci.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Diamonds & fashion. În culisele Ocean's 8

Următor

Un nou concept estival: Party on the lake