Un blog personal despre tot ce-i chic

Liciteaza pentru calendarul Pirelli si ajuta catelusii din adapostul doamnei Virginia

Lifestyle

Calendarul Pirelli este unul din acele lucruri pe care nu le poti cumpara. Este produs in serie limitata si se ofera cadou apropiatilor marcii. Editia din 2013, creata de fotograful Steve McCurry, autorul pozei cu celebra fata din Afganistan publicata in National Geographic, este una dintre cele mai spectaculoase pe care am vazut-o. A fost realizat in Brazilia si fiecare poza are o poveste, protagonistele calendarului pozand pentru a sustine o fundatie sau o cauza in care cred. Acesta este si motivul pentru care am decis sa ma despart de editia din acest an. Asa ca daca iti doresti calendarul Pirelli din 2013 poti sa licitezi acum pentru el, toata suma obtinuta urmand sa fie donata unui adopost in care doamna Virginia ingrijeste peste 100 de caini.

Doamna Virginia isi dedica tot timpul ei pentru a ingriji, undeva la marginea Bucurestiului, peste 100 de catelusi. Si ea si aceste sufletele au mare nevoie de ajutor – mancare si medicamente – mai ales ca o mare parte din catelusi s-au imbolnavit in perioada aceasta (mai multe detalii si pe paginia de Facebook a adapostului). Am donat si eu niste banuti, dar vreau sa fac mai mult pentru ca acesti catelusi chiar au nevoie de ajutor. Si tocmai de aceea am decis sa ma despart de calendarul Pirelli 2013 in favoarea celei/celui care va oferi cei mai multi bani in urmatoarele zile. Toti banii se vor transforma in medicamente si mancare pentru catei.

A fost nevoie de doua saptamani pentru cele 34 de poze incluse in calendarul Pirelli 2013. Vedetele calendarului sunt Isabeli Fontana (care a aparut si in editiile 2003 – fotografiata de Bruce Webber, 2005 – Patrick Demarchelier, 2009 – Peter Beard, 2011 – Karl Lagerfeld si 2012 – Mario Sorenti), actrita Sonia Braga, cantareata Marisa Monte, actrita Elisa Sednaoui, si top modelele Adriana Lima, Petra Nemcova, Hanaa Ben Abdesslem, Liya Kebede, Karlie Kloss, Kyleigh Kuhn si Summer Rayne Oakes.

Fiecare dintre acestea are o poveste, o fundatie pe care o sustine sau o cauza in care crede si in care se implica. Acesta este si specificul editiei cu numarul 40 a calendarului Pirelli. Acum nu mai este vorba doar de frumusetea modelelor. Nu mai este vorba doar de renumele si talentul fotografului de a transmite ceva. Este vorba si de mesajul pe care cele 11 modele il au de transmis prin intermediul acestui calendar.

Pentru mine catelusii de acolo inseamna foarte mult si tocmai de aceea am decis sa-i ajut cu tot ce pot mai ales ca au nevoie lunar de mancare si medicamente.

Deci, daca vrei sa ajuti si tu niste suflete nevinovate si mai ales pe binefacatoarea lor (care ii ingrijeste intr-un spatiu amenajat cu mari dificultati din donatii) lasa intr-un mesaj suma pe care esti dispus/a sa o platesti pentru calendar. Pana luni, 12 august, puteti licita calendarul, iar cel care ofera cel mai mult il va obtine contra sumei ce ii va face putin mai fericiti pe acesti catelusi.

 

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Lifestyle

Go to Top