L’Extase, Part II

Saptamana trecuta va povesteam despre o descoperire incitanta, un joc in care am acceptat sa intru captivata de aromele si imaginea parfumului Nina Ricci L’Extase

Inainte de dezvaluirea oficiala a campaniei ce-o are in centru pe frumoasa si incandescenta Laetitia Casta, am acceptat un exercitiu de imaginatie legat de clipul de promovare (aparent extrem de erotic si incendiar), un teasing pentru ce va urma… cum imi imaginez eu o poveste despre “L’Extase”.

“Totul a pornit de la un parfum… cateva note incitante, irezistibile, ametitoare, care se intiparesc in memoria olfactiva si zapacesc toate simturile!

Story board L'Extase

Doi necunoscuti – El, masculin si atragator, Ea, senzuala si ispititoare – care in orice alta zi ar fi trecut unul pe langa celalalt fara a-si acorda mai mult de o privire sau zambet fugitiv, astazi drumurile li s-au intersectat… si pentru un moment, fierbinte, intens, suspendat in timp, s-au recunoscut!

Surprinsa si bulversata, ea isi scapa geanta dezvaluind “motorul” atractiei irezistibile.

Necunoscutul o urmeaza, sub vraja unei atingeri incarcata de promisiuni pline de erotism… Intr-un univers paralel, secret, fara reguli si rigori, descatusat de conventiile sociale, in care fanteziile li se implinesc… in ‘L’Extase’!”

A fost realitate sau doar un vis, un rod al imaginatiei scapate de sub control?

Voi ce parere aveti?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

[CONCURS] CND Easter Nail Polish hunt!

Următor

InstaLife #9