/

L’Extase by Nina Ricci

L’Extaze by Nina Ricci

Frumusetea este extaz; la fel de elementara ca foamea. Nu mai este nimic de spus despre ea. Este asemenea parfumului unui trandafir: il poti mirosi si atat. (W. Somerset Maugham)

Este dificil sa vorbesti despre un parfum, mai ales despre unul senzual si incandescent ca L’Extase by Nina Ricci, sa-i expui toate valentele si sa nu-i umbresti prin vorbe unul din multitudinea de aspecte care-l fac memorabil, la fel de dificil precum ar fi sa descrii extazul sau frumusetea, asa cum spune Maugham. Pentru ca Nina Ricci a dorit sa surprinda visele si dorintele ascunse ale femeii contemporane (intruchipata perfect de Laetitia Casta, imaginea parfumului), eliberata, hotarata, inflacarata, in noul sau parfum divin, L’Extase.

L’Extaze by Nina Ricci - Laeticia Casta

L’Extaze by Nina Ricci - Laeticia Casta

L’Extase este prima creatie pentru Nina Ricci a celebrului parfumier Francis Kurkdjian, o apa de parfum incandescenta, purtand o semnatura erotica autentica. Acordurile proaspete de trandafiri sunt condimentate de notele de piper roz, asemenea unei atingeri satinate, dezvaluind apoi o umbra de mosc, intoxicant si incitant, completat de notele calde de benzoina de Siam, lemn de cedru virginian si ambra.

Un parfum memorabil? Nina Ricci L’Extase se inscrie cu certitudine in aceasta categorie, la fel si campania sa de lansare, pe care planuiesc sa o dezvalui treptat, intr-un mod inedit si incitant, aici, pe blog. Povestea continua…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

[Concurs] Prima data pentru mine…

Următor

Sun Report 2015: 4 costume de baie pe care sa le ai vara aceasta