Un blog personal despre tot ce-i chic

#LETSWOW: Colecția Esmara by Heidi Klum

Fashion

Cine spune că trebuie să cheltui o avere pentru a te îmbrăca ca un supermodel? Heidi Klum contrazice orice astfel de afirmație, lansând împreună cu Lidl  toamna aceasta (mai exact pe 18 septembrie, când va fi disponibilă și la noi) o colecție de haine cu piese moderne, urbane, pentru un look spectaculos: blazere cu print leopard, topuri delicate, bomber jackets, jeans super-skinny, piese romantice din dantelă sau rock din piele, la prețuri foaaaarte prietenoase.

Și cum e vorba despre un supermodel devenit designer, lansarea colecției Esmara by Heidi Klum nu putea trece neobservată. Vă propun să aruncăm o privire pe imaginile cu show-ul de lansare a colecției, care a avut loc la zilele trecute, în cadrul New York Fashion Week.

(Puteti naviga pentru a vizualiza toate imaginile în bara albă de sub poze…)

Pe locuri. Fiți gata. Start… pregătiți deci listele de cumpărături și programați-vă o vizită într-un magazin Lidl pe data de 18 septembrie! Succes la cumpărături!

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Fashion

Sense: party outfits

Dacă ar fi să vă fac o singură recomandare vestimentară pentru petrecerile
Go to Top