Let’s Go You!, noul meu motto!

LetsGoYou_WorldClass

Știu că am tot zis și mi-am tot propus să fac o schimbare majoră în stilul meu de viață, mai ales în ceea ce privește mișcarea, dar până acum nu mi-a reușit. Poate că acesta era îndemnul de care aveam nevoie, pe care îl așteptam: Let’s Go You!

Vă întrebați probabil ce este însă cu noul meu motto, dar și cum un simplă propoziție m-a determinat să renunț la canapeaua confortabilă pentru o durere (destul de pronunțată, la început) de mușchi și articulații.

LET’S GO YOU nu este însă o simplă propoziție, ci un program complet și complex propus de World Class România celor care s-au decis să adopte un stil de viață sănătos și activ (adică exact ceea ce mi-am dorit, dar nu am avut tăria de a duce la bun sfârșit).

LET’S GO YOU propune clienților World Class un plan alimentar personalizat, coaching și antrenamente cu un antrenor personal, oferind acces la o platformă online și o aplicație pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informațiile necesare. La achiziționarea oricărui abonament în centrele premium W by World Class și oricărui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul LET’S GO YOU este gratuit.

Experiența mea cu LET’S GO YOU a debutat la finalul săptămânii trecute. Mi-am cunoscut și am stat de vorbă cu noul meu antrenor personal – Dana Stan, și am beneficiat de o analiză corporală în urma căreia am aflat că “se poate mai bine”… atât în ceea ce privește greutatea, dar mai ales masa musculară, vârsta metabolică și alți câțiva indicatori.

În urma acestei întâlniri, m-am ales cu un plan nutrițional destul de permisiv, pe care îl pot urmări cu ajutorul aplicației de pe telefon. Secțiunea de nutriție din aplicație este foarte completă, și include recomandări și rețete care pot fi pregătite acasă. Să vă dau un exemplu: pentru mic dejun, pot alege între ochiuri cu spanac și mămăligă, fulgi de porumb cu iaurt și semințe de cânepă, sandwich cu cașcaval și ardei, și încă alte 10 propuneri ale nutriționistului Cristian Mărgărit, fiecare opțiune fiind însoțită de lista de ingrediente și de descrierea modului de preparare. Am tot atâtea opțiuni pentru dejun (pe care îl pot comanda însă și pe Yellow.Menu, în fiecare zi), cină și gustarea dintre mese.

Antrenoarea mea s-a ocupat de programul de antrenament. În cadrul fiecărei ședințe, voi lucra câte o grupă sau două de mușchi, antrenoarea recomandându-mi de asemenea exercițiile absolut obligatorii de încălzire a mușchilor și cele de stretching, de la finalul antrenamentelor. Evident, antrenorul personal nu va fi prezent la toate antrenamentele mele la World Class de acum înainte, dar absolut toate recomandările sale se vor regăsi în aplicație, în cazul – puțin probabil – în care uit ceva din programul meu de exerciții.

Eu promit să vă țin la curent cu evoluția mea, dar mai ales cu reperele noului meu stil de viață activ și sănătos. Vă îndemn și pe voi să adoptați un stil de viață care să includă mișcarea atât de benefică pentru tot organismul, dar și pentru tonusul general, și o nutriție echilibrată. LET’S GO YOU!

Pe tine, ce te motivează să faci mișcare?

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria Beauty:
5 produse esențiale pentru îngrijirea pielii în sezonul rece
Beauty news: Tesori d’Oriente
60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft

Cum să începi ziua minunat cu Dove DermaSpa
Experiența tratamentului cu Botox pentru păr
Cum scapi de celulită…

12 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Diane Marie Shoes Factory
Anterior

Tu știi cum se fac pantofii?

Entourage_Centrul_Vechi
Următor

Brunch la Entourage