Laura Cosoi si-a lansat prima carte de bucate

carte de bucate Laura Cosoi

De pe platourile Masterchef, Laura Cosoi si-a croit drum in librarii, un drum frumos si mai ales delicios, lansandu-si astazi prima carte de bucate intitulata sugestiv si inspirat „Ramai la masa?”

Asa cum marturiseste si actrita, ideea cartii a inceput sa se contureze imediat dupa ce a parasit emisiunea Masterchef, desi nu era straina de arta gatitului nici inainte de emisiune, rasfatandu-si fanii din cand in cand pe blog cu retete deosebite, simple de realizat si foarte gustoase (am incercat 2 sau 3 si toate au iesit minunat).

Laura Cosoi

Prima carte de bucate semnata de Laura Cosoi cuprinde 50 de retete interesante, structurate in 5 categorii: Amintirea unei supe in familie, Aperitive pentru cei mai buni prieteni, Invitatie la… o salata!, Un fel (principal) de poveste si Momente dulci si pline de iubire. Retetele sunt simple, explicate pe intelesul tuturor, cu ingrediente pe care sa le gasesti cu usurinta in magazine. Insa ilustratiile sunt cele care mi-au placut cel mai mult, fiind vorba de imagini care au surprins-o pe Laura Cosoi in bucatarie, nemachiata, nearanjata, dar superba in naturaletea ei. De altfel, autorul pozelor ce ilustreaza cartea este chiar iubitul Laurei Cosoi, Cosmin.

Lansare carte de bucate Laura Cosoi

Laura Cosoi si-a lansat oficial prima carte de bucate in seara aceasta, alegand sa sarbatoreasca acest moment alaturi de prieteni (au fost prezente Adela Popescu, Aylin Cadir, Andreea Esca, Andreea Ibacka, Stephan Pelger, sora si mama Laurei, Laura Lazar, Iulia Vantur, Camelia Sucu si multe alte nume celebre), intr-un cadru rafinat si primitor, Iconic.

Autograf carte de bucate Laura Cosoi

„Ramai la masa?” a aparut la editura Curtea Veche, o vei gasi in curand in librarii, iar eu ti-o recomand (evident am achizitionat-o in seara aceasta si am luat si un autograf al autoarei) . Eu abia astept sa gatesc cateva dintre retetele incluse de Laura Cosoi in prima sa carte de bucate, cum ar fi Negresa cu dulceata de trandafiri, Pere cu crema de nuca, Fois gras cu pere caramelizate…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

  1. Laura Cosoi a spus despre ea ca nu se considera ‘Chef’ si ca doreste sa impartaseasca din experientele ei culinare. Sper ca rasfoind cartea, imi voi gasi inspiratia candajung la vesnica intrebare „Azi ce mancam?”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chanel si Moschino
Anterior

Chanel si Moschino: Supermaket vs. Fast Food

Flowercraft - Your Inner Garden collection
Următor

Experienta parfumata Flowercraft