Latergram: Beauty Bloggers Summer Party

Summer Beauty Bloggers Party powered by Coty

Finalul perfect al unei zile de vineri, dar și al oricărei zi a săptămânii? O întâlnire între fete curioase, vesele și gălăgioase (coordonate de cele 2 inițiatoare, Ioana și Cristina, la o limonada sau o sangria racoroase și delicioase, în mijlocul unei grădini de basm (amenajată chic de fetele de la 2 Active PR, gazda noastra), printre noutățile tentante și colorate de vară de la Coty.

Adică pe scurt: Beauty Bloggers Summer Party powered by Coty !

A fost așa cum vă puteți imagina: 30 de beauty bloggers încântate de revedere și descoperiri, care au stat la povești până pe înserat, printre panglici, culori și arome estivale.

Ce am descoperit? O mulțime de produse de make-up și îngrijirea unghiilor, despre care, cu siguranță, vă voi mai povesti:

  • Soluțiile de îngrijire și tratamentele pentru unghii de la Sally Hansen: mi-au reținut atenția Double Duty – un tratamentul pentru unghii casante și fără stralucire, care poate juca atât rolul de bază hidratantă și fortifiantă, cât și cel de top coat protector, și Diamond Strenght, un întăritor intensiv pentru unghii, cu o formulă ce conține titan si micro-diamante, produsul perfect pentru unghiile mele agresate de oja semi permanentă și alți factori. 
  • Rujul lichid super rezistent: Astor Perfect Stay 16h. Și când spun super rezistent chiar vreau să exprim superlativul ! Îl pot folosi în varianta mat (aplicat într-un strat sau două, ideal pe buzele hidratate cu un balsam sau primer de buze, se usuca foarte rapid ) sau puțin lucios (prin aplicarea gloss-ului incorporat) și singura problemă devine doar demachierea, pentru ca rezistă! (Nu îți face însă griji, nu pătează buzele, iar dacă folosești un produs specific pentru înlăturarea rujurilor mate – cum există la Sephora, de exemplu, sub formă de gel – nu ai probleme). 
  • Noua colecție Rimmel London Rita Ora pentru buze și unghii – Oh my Gloss în nuanțe strălucitoare, pentru buze super apetisante vara aceasta, și cele mai proaspete și vesele nuanțe de lacuri de unghii Rimmel London 60 seconds Super Shine (pe care eu le ador – sunt foarte rezistente, se aplică ușor și uniform, și sunt ultra accesibile). 
  • Noua colecție OPI Infinite Shine, pentru unghii perfecte și strălucitoare în 3 pași. 
  • Noul parfum Guess Dare, un parfum exotic, cu note de vârf de kumkuat, flori de lămâi și păr, note de mijloc de flori de cactus, trandafiri sălbatici și iasomie, pe o bază de cocos, subtil armonizat cu acorduri de mosc și lemn alb.

Dar am mai aflat și că noi, bloggerițele de frumusețe, putem vorbi la nesfârșit, având o sursă inepuizabilă de subiecte de conversație.

Dovezi… mai jos!

Invalid Displayed Gallery

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Orange
Anterior

Orange Summer Moodboard

Afi Palace Cotroceni
Următor

O vacanță la mall: șase distracții în Afi Palace Cotroceni