Lancôme La Nuit Trésor

Sunt parfumuri care ti se intiparesc la un moment dat in suflet si memorie, ce te cuceresc prin aromele mestesugit imbinate de artistii parfumieri, iar Lancôme La Nuit Trésor este unul dintre ele.

Nu as putea sa explic exact ceea ce m-a atras din primul moment la el, intensitatea sa, aromele gurmande, diamantul negru pretios care il incapsuleaza formeaza un tot irezistibil.

La Nuit Trésor este un parfum enigmatic, ce se releva cu trecerea orelor, fiind si foarte persistent. Aceasta latura ascunsa, conferita de notele senzuale, constituind si unul dintre atuurile parfumului.

Ca intr-o poveste de dragoste, Lancôme La Nuit Trésor surprinde o intalnire neasteptata, intre doua flori complet opuse cromatic, dar armonios combinate de parfumieri: trandafirul de Damasc si orhideea de vanilie Tahitensis, imbogatite de acordurile delicioase de lychee si misterioase ale esentei de papirus.

Lancôme La Nuit Trésor

Lancôme La Nuit Trésor este un parfum perfect atat de zi – pentru o escapada romantica sub soarele arzator, cat si de seara – pentru o intalnire pasionala intre indragostiti.

Lancôme La Nuit Trésor

Lancôme La Nuit Trésor

Puteti descoperi in avanpremiera parfumul La Nuit Trésor in parfumeriile Douglas… pregatiti-va insa sa fiti cucerite!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Povestea continua in Insurgent

Următor

Te-ai inscris la Road Grand Pink?