Labirintul: Evadarea – Recomandare film

the-maze-runner-labirintul-evadarea

Daca nu ai ratat niciunul dintre filmele din seria ‘Lord of the Rings’, abia astepti urmatoarea parte din ‘Hunger Games’ si esti fan trilogii in general, atunci trebuie sa vezi si The Maze Runner (Labirintul : Evadarea).

The Maze Runner (Labirintul : Evadarea) este o noua poveste dintr-o lume post-apocaliptica, a carei actiune se deruleaza cu rapiditate, tinandu-te in suspans pana in ultimul moment, mai ales prin rasturnarile de situatie.

The Maze Runner debuteaza in forta, usile liftului se deschid zgomotos si tanarul Thomas se trezeste inconjurat de baieti de varsta lui, intr-un loc bizar si necunoscut, care-i trezeste un sentiment de anxietate, extrem de puternic transmis publicului in primele momente ale filmului. Asemenea celorlalti, Thomas nu-si aduce aminte de nimic din trecut, cu exceptia prenumelui sau, neavand nicio idee despre modul si scopul in care a ajuns in ciudata colonie din « Poiana ». Singurul mod de iesire din Poiana este Labirintul ce isi deschide portile in fiecare dimineata si si le inchide la apusul soarelui, doar ca in peste 3 ani de zile, « poienarii » nu au reusit sa ii dea de capat. Sosirea lui Thomas insa le da noi sperante, o noua sansa.

Nu va voi dezvalui mai multe, daca sunteti pasionati de acest gen de filme, merita sa descoperiti personal cele doua ore de suspans si aventuri, in salile de cinema.

The Maze Runner (Labirintul : Evadarea) este distribuit in Romania de Odeon Film si are premiera in cinematografele din tara pe 19 septembrie 2014.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ingrijirea tenului vacanta
Anterior

Ingrijirea tenului in vacanta

Următor

In mijlocul furtunii este lider de box office