La Perle by Dragone: un show magic în Dubai

La Perle by Dragone

Dacă ai fost în Dubai și nu ai ajuns încă la show-ul La Perle by Dragone înseamnă că trebuie cât de curând să mai mergi încă o dată… Așa mi s-a zis încă de la prima vizită, iar acum, că în final am reușit să prind show-ul, înțeleg perfect recomandarea.

La Perle by Dragone, ignorând gravitatea

La Perle by Dragone este una dintre cele mai tari atracții din Dubai. Este un show grandios în stilul Cirque du Soleil, cu dansuri, acrobații și cascadorii spectaculoase, ignorând parcă gravitatea și toate legile fizicii.

Este un show care îți asaltează toate simțurile, prin coloana sonoră, spectacolul de lumini, proiecțiile pe ecranele gigantice și… cu foarte multă apă, la care se adaugă acrobații și cascadorii incredibile, plus povestea fascinantă! (pe mine m-a prins și mi-a trezit un sentiment de nostalgie față de spectacolele de teatru și poveștile din copilărie).

Personajele sunt inspirate din legende locale, iar elementul principal care interconectează personajele este o perlă, o trimitere la origini, la începutul anilor 1800, Dubai fiind cunoscut pentru comerțul cu perle. Show-ul spune o poveste de dragoste, cu final fericit, în care binele iese triumfător în urma tuturor încercărilor la care este supus.

Este un spectacol care te surprinde cu acrobațiile aeriene – performerii zboară efectiv la viteze de până la 15km pe oră, cascadoriile uimitoare (inclusiv pe motociclete), sărituri în apă de la 25 de metri înălțime și scufundări îndrăznețe, care te poartă într-o călătorie fantastică pentru o oră și jumătate.

La Perle by Dragone, o producție grandioasă

În spatele conceptului acestui show se află Franco Dragone, unul dintre cei mai cunoscuți directori artistici din lume, care a reinventat conceptul de eveniment live în Las Vegas. El lucrează cu o echipa de peste 130 de actori, atleți, acrobați și cascadori de talie mondială, provenind din 23 de țări.

Show-ul La Perle by Dragone se desfășoară într-o sală de spectacole amenajată în cadrul V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton, care poate găzdui până la 1.300 de spectatori, având o piscină amplasată chiar în centrul scenei, lifturi hidraulice, fântâni și trolii de mare putere.

Piscina are o capacitate de 2,7 milioane de litri de apă (cam 3 piscine olimpice, ca idee) și 8 metri adâncime, iar sistemul de sonorizare funcționează inclusiv sub apă pentru ca artiștii și tehnicienii să audă muzica din timpul spectacolului și să poată comunica inclusiv în momentul în care personajele se scufundă în piscină.

Sistemul de lumini a fost de asemenea conceput special, în așa fel încât nu există nicio componentă care să nu fie în mișcare, iar în sală absolut fiecare element a fost gândit ca un ecran de proiecție: pereții, podeaua, scena și inclusiv scaunele pentru public.

La Perle by Dragone

La Perle by Dragone

Nu știu dacă cuvintele sau toate aceste detalii pot reda exact cât grandioasă și strălucitoare este această producție, dar cu certitudine este un spectacol unic, pe care nu trebuie să îl ratezi în Dubai.

Cum rezervi bilete

Spectacolele sunt programate de marți până sâmbătă la orele 18:30 și 21:00 (duminică și luni nu sunt programate show-uri). Poți urmări orice schimbare de oras pe site-ul oficial, de unde poți și achiziționa (este recomandat să o faci din timp pentru că de multe ori spectacolul se joacă cu casa închisă).

Prețul unui bilet, cu reducere, începe în această perioadă de la 259 AED (315 lei) în sectorul bronz, 309 AED (380 lei) în sectorul Silver și 395 AED (480 lei) în sectorul Gold. Pentru zona Platinum prețurile pornesc de la 459 AED (560 lei), iar în Zona VIP de la 799 AED (975 lei).

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dubai de la înălțime
Anterior

3 locuri pentru a admira Dubai de la înălțime

brunch în dubai
Următor

6 locuri perfecte pentru brunch în Dubai