La multi ani Molecule F!

Molecule F si-a aniversat aseara, in cerc restrans,  trei ani de existenta, demonstrand ca dragostea pentru moda dureaza mult peste 3 ani. Si prezenta selecta la evenimentul aniversar arata ca dragostea celor care iubesc frumosul si design-ul romanesc de calitate pentru Molecule F dureaza mult peste 3 ani. Ar fi imposibil sa fie altfel pentru ca nu poti sa nu apreciezi demersul si eforturile de sustinere a designerilor romani, proiectele in care s-a implicat Molecule F (precum Downtown Bucharest si Design your world precum si oamenii care reprezinta Molecule F (o echipa de oameni frumosi si profesionisti).

Petrecerea aniversara Molecule F a reusit sa stranga la un loc unele din cele mai importante prezente: persoane publice, vedete, editori de moda si presa de specialitate, colaboratori si parteneri care apreciaza designul romanesc, alcatuind un grup omogen si select de oameni, care recunosc si pretuiesc calitatea, demonstrand-o o data in plus si prin alegerea unor tinute ale creatorilor romani prezenti pe Molecule F (Alexia si Sore din Lala Band au ales tinute Mirela Diaconu, Andreea Esca a ales piese semante Le Petit Indigent, Aylin Cadir a optat pentru o rochie Murmur, Dana Sota a ales o tinuta Stephan Pelger, Alexandra Ungureanu a ales o salopeta Cristina Sabaiduc si Carmen Bruma o tinuta Claudia Castrase).

La multi ani Molecule F, cea mai importanta platforma de promovare a design-ului romanesc! Sper sa ramai in continuare liantul intre iubitorii de creatii romanesti si designerii autohtoni de calitate. Pentru mine, Molecule F ramane locul minunat in care i-am descoperit sau regasit pe Elena Perseil si Veronica Zaharia (Parlor) si rochiile lor vis, pe Keszeg Agnes si esarfele ei pictate manual absolut incantatoare, pe Kristina Dragomir si palariile ei unice, pe Anca Fetcu si creatiile ei inedite.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Colectii Cruise 2014

Următor

Gala Celebrity Awards 2013