La multi ani Jack Nicholson!

Unul dintre actorii mei preferati (la o introspectie mai adanca chiar Actorul meu favorit al tuturor timpurilor) implineste astazi 76 de ani. Asa ca: La multi ani Jack Nicholson, sper sa ne bucuram inca multi ani de prestatiile impresionante fie ca este vorba de roluri de comedie, drama sau thriller. Pentru ca Jack Nicholson straluceste indiferent de scenariu, regizor sau aria de interpretare.

Si pentru ca este un personaj controversat, cu o viata agitata si cu un comportament greu de descifrat de multe ori, prefer sa ma gandesc si sa vorbesc despre rolurile lui, despre filmele in care pur si simplu ne-a fermecat cu interpretarea sa. De altfel, profesional, nu am gasit niciun fost coleg de platou al lui Jack Nicholson care sa il pomeneasca altfel decat in termeni laudativi.

Si cum ar putea fi denigrat, din moment ce Jack Nicholson nu este depasit ca numar de nominalizari la premiile Oscar, in toata istoria cinematografiei americane, decat de Meryl Streep cu 14 la numar (10 pentru rol principal si 4 pentru rol secundar), ca numar de statuete egaland-o insa pe aceasta cu 3 castigate. Trecand mental in revista filmele in care l-am vazut pe Jack Nicholson si in care m-a impresionat, cele 12 nominalizari la premiile Oscar (8 pentru rol principal masculin si 4 pentru rol secundar), palmares care il egaleaza pe cel al actritei Katharine Hepburn, nu imi mai par atat de numeroase, iar cele 3 premii Oscar castigate(pentru rol principal in One flew over the cuckoo’s nest – Zbor deasupra unui cuib de cuci – si in As good as it gets – Mai bine nu se poate -, pentru rol secundar in Terms of endearment – Vorbe de alint) par insuficiente.

Il ador evident pe Jack Nicholson in China Town, Shining,  A few good men, Hoffa sau The postman always rings twice (Postasul suna intotdeauna de 2 ori), dar cred ca as putea urmari pe „repeat” As good as it gets – Mai bine nu se poate (cea mai inteligenta comedie facuta vreodata) si Something’s Gotta Give – Ceva ceva tot o iesi (o comedie romantica care te face sa raz, sa plangi si sa-ti doresti sa o revezi la infinit).

La multi ani Jack Nicholson! Ne revedem diseara intr-una dintre comediile mele favorite!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Lansarea oficiala a primului boutique Roberto Cavalli

Următor

Giveaway: cadoul la alegere