La multi ani, Beau Monde!

Revista Beau Monde, una dintre favoritele mele, pe care o citesc si o astept cu nerabdare luna de luna, de la aparitie, care a crescut si evoluat atat de frumos de-a lungul timpului, a implinit 12 ani. O varsta magica, speciala, de poveste, pe care Beau Monde a sarbatorit-o printr-o petrecere fastuoasa, alaturi, evident, de un „tres tres beau monde”.

Numeroase vedete si prieteni Beau Monde au pasit pe covorul rosu al uneia dintre cele mai stylish locatii din Bucuresti – Fratelli Lounge – pentru o seara plina de stralucire (la propriu si la figurat).

Un moment aparte a fost decernarea premiilor Globurile de Cristal. Anul acesta, Raluca Lazarut, maestru de ceremonii, a inmanat delicatele trofee: Adelina Ivan – Globul de Cristal pentru Designerul anului, Laura Cosoi – Globul de Cristal pentru Stil feminin, Ana Ularu– Globul de Cristal pentru Succesul Anului, Sonia Argint – Ionescu – Globul de Cristal pentru Star TV si Cornel Ilie – Globul de Cristal pentru Stil Masculin.

Pe cine am vazut la petrecerea Beau Monde? Incepand evident cu cei cinci castigatori – Laura Cosoi, care a fost insotita de prietenul sau, Cosmin, Ana Ularu (cu ochii sai incredibili), Sonia Argint-Ionescu, Adelina Ivan si Cornel Ilie), dar si Adina Galupa, Nicolai Tand (castigatorul de anul trecut la categoria Stil Masculin), mondenele Mirela Zeta & Andreea Gramosteanu si multa multa lume frumoasa…

Invalid Displayed Gallery

A fost o petrecere glam, invitatele s-au intrecut in tinute (am si retinut mai jos cele care mi-au atras atentia), toate detaliile (de la decorurile inspirate, inclusiv zonele sponsorilor, aranjamentele florale chic, deliciile semnate Grace Couture Cakes, cocktailurile cu Grand Marnier, contribuind la un efect spectaculos, de vraja, asupra asistentei.

La multi ani Beau Monde!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Papusi de designer in scop caritabil

Următor

Vitrine de Craciun la Londra