La MODEXPO au fost expuse colecții de haine, pantofi și accesorii pentru fiecare stil

MODEXPO – Expoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii – s-a desfășurat la ROMEXPO, în perioada 14 – 17 martie.

 Manifestarea a fost dedicată industriei textilelor din România și a reprezentat platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse.

Timp de 4 zile, la ROMEXPO, vizitatorii au găsit piese vestimentare, încălțăminte, produse unice – handmade și au beneficiat de mari reduceri.

De asemenea, pe perioada evenimentului, cei prezenți au primit sfaturi în legătură cu tendințele în modă pentru 2019. Aceștia au aflat de la specialiști că anul acesta culorile la modă sunt rozul pudrat, burgundy, lila și albastru marin, iar ele trebuie purtate în combinații clasice care să scoată în evidență trăsăturile feței și ale siluetei.

În plus, MODEXPO a prezentat și numeroase servicii care au venit în întâmpinarea cerințelor de afaceri ale managerilor și antreprenorilor din domeniu.

Evenimentul a fost organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

MODEXPO I s-a desfășurat în aceeași perioadă cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

body scrub homemade
Anterior

Revitalizare de primăvară: body scrub cu mentă revigorant

Următor

Global Village. Călătorie în jurul lumii.