Kylie Jenner: blush-urile favorite de la Sephora

Kylie Jenner

Deși poate nu te-ai aștepta, chiar și vedetele de peste Ocean au o pasiune greu de înfrânat pentru produsele Sephora. Dovada a fost postată de Kylie Jenner (nimeni alta decât sora cea mai mică a faimoaselor surori Kardashian) pe contul său de Snapchat – un bon cu un total fabulos de peste 1.100 de dolari cheltuiți într-un magazin Sephora.

Evident, Kylie Jenner a ținut să le împărtășească și fanelor sale produsele care i-au furat ochii. Și astfel am reușit să aflu care sunt blush-urile ei favorite de la Sephora.

Benefit Cheekathon este o paletă nou lansată, o ediție limitată în colecția pentru vara aceasta, ce include 5 nuanțe perfecte pentru obraji: pudra iluminatoare Dandelion, roz delicat, și pentru o strălucire naturală, Dallas, blush-ul provocator Rockateur, pudra bronzantă Hoola și fardul pudră Coralista Rio.

Sephora Colorful Blush este o gamă de farduri de obraz ce include nuanțe mate, satinate și irizate. Pot înțelege atașamentul lui Kylie Jenner pentru Sephora Colorful Blush pentru că au o multitudine de nuanțe puternice și rezistente, având o textură hidratantă, foarte fină, precum și o intensitate modulabilă, în funcție de cantitatea aplicată. Poate fi folosit atât ca blush, cât și pentru contouring sau iluminare, în funcție de nuantă.

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush Sparkling Bellini este cea mai recentă ediție a blush-ului în formă de inimă Too Faced Sweethearts, lansată de Sephora în colecția pentru vara aceasta și disponibilă în prezent și în magazinele din România. O pudră compactă pentru obraz deja consacrată, în 3 nuanțe acidulate, perfecte pentru un look natural îmbujorat în sezonul estival.

În afara celor 3 produse disponibile și în magazinele Sephora România, Kylie Jenner este îndrăgostită de Sephora Perfection Mist Airbush Blush – un blush foarte ingenios sub formă de spray, care are și marele avantaj de a fi waterproof, precum și de Laura Mercier Bronzed Butter Face & Body Veil, o pudră cremoasă și hidratantă pe care ea o folosește și pe post de blush, pentru a-și pune în evidență trăsăturile.

Nu știu voi, dar eu sunt foarte curioasă ce alte produse se mai aflau pe uriașul bon de la Sephora al lui Kylie Jenner, sunt convinsă că multe alte minunății, pe care sper că ni le va dezvălui la un moment dat pe unul dintre conturile sale de socializare.

Voi ce părere aveți? Care sunt blush-urile voastre favorite de la Sephora? Eu am descoperit de curând un nou produs, din colecția de vară Sephora – Wonderful Cushion Blush Crème Effet Bonne Mine – un blush cu burețel de care nu m-aș mai despărți (revin cu detalii curând).

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calendarul Campari
Anterior

Luna iunie în Calendarul Campari: outfit Kate Hudson și rețeta de cocktail

Palacio Chiado Lisbabona
Următor

Unde mănânci bine în Lisabona: Palacio Chiado