Kate Hudson în Calendarul Campari: outfit și rețeta de cocktail de februarie

Kate Hudson - Calendarul Campari - februarie

Kate Hudson. Am văzut-o în Almost Famous, How to Lose a Guy in 10 Days, Raising Helen, Fool’s Gold sau Bride Wars. În 2016, Kate Hudson arată fabulos în Calendarul Campari unde poartă și o ținută Lorena Sarbu, chiar pe coperta ediției din 2016.

Pentru că suntem în luna februarie, îți prezint ținuta fabuloasă și cocktail-ul asociat acestei luni. Michelangelo di Battista a stat în spatele aparatului de fotografiat, iar Kate Hudson a purtat o ținută semnată Versace: o rochie roșie și o curea care accesorizează perfect această rochie din colecția toamnă/iarnă 2015.

Pantofii sunt Christian Louboutin, un model din colecția “So Kate” care costă 650 de dolari, iar bijuteriile din aur alb și diamante de la Vhernierbrățara Carrè și cerceii Abbraccio – ajung la aproape 50.000 euro.

Kate Hudson - Calendarul Campari - februarie

CITEȘTE SI: Kate Hudson în Calendarul Campari: outfit și rețeta de cocktail de ianuarie

Cocktailul recomandat de Campari pentru luna februarie este Campari Orange. Specialiștii spun că acest cocktail este unul perfect pentru noi, fetele, pentru că este ușor dulce și are o combinație explozivă de arome. Creat în 1960, este cunoscut și sub denumirea de “Garibaldi”, datorită asemănării culorilor Campari cu cea a uniformei eroilor care au unificat Italia.

Rețetă cocktail Campari Orange:
1 parte (1.25oz) Campari
3 părți(3.75oz) suc de portocale
1 felie de portocală

Pune toate ingredientele într-un pahar înalt umplut cu gheață și ornează cu felia de portocală.

campari orange

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Entourage_Centrul_Vechi
Anterior

Brunch la Entourage

Premiile Oscar
Următor

Live blogging: Premiile Oscar, covorul roșu