Kanye West designer – just love it

Celebrul artist se afla deja la a doua colaborare cu designerul de pantofi de lux Giuseppe Zanotti, dupa cele doua modele de sandale prezentate in colectia de primavara 2012. Daca prima data, modelele imaginate de Kanye West pentru Giuseppe Zanotti si comercializate la un pret de 5.000 de euro, erau nude si respectiv negre, de data aceasta artistul s-a inspirat din coperta albumului Cruel Summer creand o pereche de sandale de un alb imaculat.

Sandalele albe ultra grafice poarta de altfel si numele albumului din a carei coperta a fost inspirat, album ce contine o compilatie cu majoritatea artistilor reuniti sub marca G.O.O.D Music, ce apartine rapperului. Sandalele inalte sunt decorate cu frunze sau aripi (depinde de imaginatia fiecaruia) sculptate in relief, referinta foarte clara la coperta 3D a albumului.

Sandalele Cruel Summer vor fi curand disponibile pe colette.fr si in magazinul din Paris, dar probabil la un pret similar primei editii limitate, asa ca ne putem multumi sa le vedem purtate de Kim Kardashian.

Ce zici, iti plac?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

J’adore les Macarons

Următor

4 machiaje simple si de efect