Joico: coafuri extravagante si gama completa de styling

Deja am ajuns cu gandul dincolo de Craciun, astazi va vorbesc de Revelion. De Revelion, pentru ca este una dintre ocaziile in care ne permitem sa fim extravagante in vestimentatie, machiaj si coafura, atitudine.

Joico s-a grabit sa sarbatoreasca din timp, in cadrul Jhair Party tranerii si stilistii Joico propunand coafuri extravagante, in tendintele noului sezon. Va las in continuare sa le descoperiti in imagini.

Aceste coafuri extravagante ne-au convins si de calitatea si eficienta gamei de styling Joico, pe langa creativitatea si imaginatia realizatorilor. Joico dispune de 7 linii de produse inovatoare, peste 50 de produse, care se adreseaza tuturor tipurilor de par, propunand solutii pentru toate problemele legate de ingrijirea acestuia.

Sampoane (inclusiv dry shampoo, cu uscare rapida si revigorare instantanee), conditioner, tratamente, masti si nenumarate produse de styling:

-Pentru fixare puternica, coafuri cu aspect umed: spray fara aerosoli Joifix Medium si Firm, cu grad diferit de fixare, Joimist firm, pentru parului gros si aspru, pe care il hidrateaza, oferindu-i stralucire si un aspect umed, Joishape, pentru fixare puternica, spuma Joiwhip, Joigel, cu 2 niveluri de fixare, Joilotion, lotiune pentru modelare cu mentinere medie

 

-Pentru coafuri naturale, flexibile si stralucitoare: Flex Control, pasta modelanta cu finisare mata, spray Humidity Blocker, pentru a scapa de aspectul dezordonat al coafurii si combaterea efectelor umiditatii asupra acesteia, Creme Wax, pentru definirea si sustinerea coafurii, flexibila care transforma parul, spray Design Works, pentru un par flexibil si usor de coafat, Texture Boost, spray uscat pentru finisare, Super Shine, ceara pentru stralucire si mentinere medie, Style Reform, pasta de redefinie a buclelor)

-Pentru mentinere extraordinar de puternica pe durata intregii zile: Power Gel, stralucire extrema, uscare rapida si fixare foarte puternica, Power Spray si Power Whip.

Si pentru ca se apropie sarbatorile, Topline (importatorul Joico) nu se dezminte si propune ca in fiecare an pachete promotionale (cu 2 sau 3 produse de ingrijire a parului) la preturi speciale. Cautati-le in saloanele de frumusete!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Reclame de craciun

Următor

Calatorie in jurul lumii cu Uma Thurman in Calendarul Campari 2014