Jennifer Lawrence pentru
Miss Dior

Jennifer Lawrence a crescut enorm de mult intr-un singur an, schimbandu-si atat aspectul (de la o tanara razvratita la o adevarata “Miss” Dior) cat si spectrul de filme in care joaca (de la Hunger Games la Silver Linings Playbook). Aceste schimbari au culminat cu Oscarul castigat, pe merit, in urma cu o saptamana pentru rolul principal feminin (performanta pe care multe actrite de calibru, cu experienta su vechime nu au reusit-o inca).

Un alt rezultat sau poate factor al schimbarilor prin care a trecut Jennifer Lawrence este colaborarea cu Dior, ea fiind de cateva luni imaginea marcii franceze. Am descoperit astazi imaginile campaniei de promovare a liniei de genti Miss Dior pentru primavara – vara 2013, care o au ca personaj pe Jennifer Lawrence, si nu m-am putut abtine sa nu scriu despre transformarile acestei actrite care este inca foarte tanara la cei 22 de ani. Imaginile vorbesc de la sine.

Am cautat de asemenea si campanile din anii trecuti (in 2012 Mila Kunis a fost imaginea gentilor Miss Dior, iar in 2011 o alta bruneta, Marion Cotillard) pentru a putea face comparatii. Mie imi place transformarea actritei Jennifer Lawrence, desi dintre campanii, cele mai reusite imagini mi se par cele cu Mila Kunis.

Voi ce parere aveti?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Idei de cadou cu arome din Provence

Următor

Giveaway: rasfata-te cu un pachet de cosmetice naturale