Jack Daniels Exclusive VIP Night

Aseara, intr-un cadru fabulos ce m-a trimis cu gandul la vechile distilerii americane, reconstituit in fosta Uzina electrica Filaret (o locatie inedita si foarte interesanta pentru petreceri fastuoase), a fost aniversat, ca in fiecare an, celebrul si popularul Mr. Jack.

Numerosi prieteni si membri ai familiei Jack Daniels, printre care si vedete autohtone, au fost prezenti pentru a sarbatori in mod autentic aniversarea cu numarul 163 a celui mai faimos whiskey american.

Adrian Despot, Alexandra Ungureanu, Alexandru Ciucu, Anca Serea & Adrian Sina, Alina Crisan, Andi Moisescu, Cosmina Pasarin, Roxana Ionescu, Cristian Samfira, Daiana Anghel, Horia Brenciu, Ileana Badiu, Kinga Varga, Nicoleta Luciu, Ovidiu Buta, Raluca Lazarut, Stephan Pelger si multi altii au tinut sa il felicite pe Mr. Jack pentru venerabila varsta in cadrul Jack Daniels Exclusive VIP Night.

Invalid Displayed Gallery

Si pentru ca nu este nimic mai autentic decat muzica live, Jack Daniels a avut si un invitat surpriza – trupa Smashmouth, care a incantat audienta cu hit-urile ultra cunoscute ca: Can’t get enough of you baby, I’m a belliever sau Why can’t we be friends.

Jack Daniels party 2013_Smashmouth

Happy birthday Mr. Jack! Multumesc pentru petrecere, m-am simtit grozav ca de obicei.

 Credit foto: Dragos Chircu

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Segreti di natura - Secretele naturii dezvaluite

Următor

Te invit la Cosmetics Beauty Hair 2013