ItaliAMO și o cina târzie

Faptul că săptămânile tematice de la Lidl mi se par una dintre cele mai tari idei nu mai este cred de mult un secret – am visat la insulele grecești, mi-am adus aminte de Frankfurt și Paris, mi-am imaginat un tur culinar în țările asiatice… Am aflat însă că pot oferi și soluția rapidă și delicioasă pentru o cină târzie.

Cum? Eu ador pastele, în orice moment, în orice prezentare și în orice combinație. Evident, le prefer cu un sos home made, și cea mai simplă soluție, când sunt pe goană sau lipsită de « elan culinar », sunt pastele Aglio, Olio & Peperoncino… mi se par aromate și delicioase, dar și ușor de executat (bine, nu chiar atât de ușor cum le prepară chef Florin Dumitrescu în bucătăria Lidl, dar totuși, nu mare filosofie).

Și dacă metoda « elaborată » pare simplă (vezi video de mai jos), eu am descoperit grație unor produse din gama Italiamo, propusă în Săptămâna Italiană, o soluție și mai ușoară…

Ai nevoie de paste (eu am ales Fettuccine cu ou), ulei de măsline și condiment Italiamo cu usturoi, pătrunjel și chili… iar la final, evident, parmezan! Fierbi pastele, pe care le adaugi în sosul compus din ulei de măsline, câteva lingurițe de condiment (găsești instrucțiuni pentru cantități pe ambalaj) și 2-3 linguri din apa în care ai fiert pastele.

Rezultatul? Delicios, perfect, excepțional!

Italiamo Lidl paste aglio olio peperoncino

Italiamo Lidl paste aglio olio peperoncino

Da-ți deci o fugă până la Lidl… O mulțime de idei și de minuni așteaptă să fie descoperite în Săptămâna italiană.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Best dressed Viva! party 2015

Următor

Soluțiile mele preferate pentru demachiat