Isabel Marant Resort 2014

In asteptarea colectiei Isabel Marant pentru H&M, designer-ul francez si-a prezentat colectia Resort 2014. Evident ca aceasta imi amplifica nerabdarea de a vedea si mai ales dorinta de a achizitiona piesele colectiei Isabel Marant pour H&M (cat mai multe pentru ca sunt absolut convinsa ca va fi o colectie superba) si de aceea m-am decis sa o impartasesc cu voi aici pe blog.

Ce-mi place mie la colectia Isabel Marant Resort 2014?

In primul rand modelul: Isabel Marant a ales-o ca imagine pe Andreea Diaconu, care se perinda in imagini in toate piesele colectiei, in diverse combinatii chic.

Imi plac creatiile designerului Isabel Marant, iar piesele colectiei Resort 2014 nu se dezic de stilul acesta, pentru lejeritate, dar chiar si cele mai largi si confortabile piese se aseaza perfect pentru un efect chic fara efort.

Din colectia Isabel Marant Resort 2014 mi-au atras atentia fustele mini sexi, cu volane, jachetele si pantalonii de inspiratie masculina, rochiile si topurile vaporoase si ultra feminine si evident pantalonii metalizati aurii.

Si paleta de culori a colectiei Isabel Marant Resort 2014 este incantatoare – alb, negru, auriu si accente puternice de roz si bleu.

Priviti imaginile din galerie si spuneti-mi daca asteptarea colectiei Isabel Marant pentru H&M nu a devenit si mai grea…

Foto via Vogue.fr

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Surprizele toamnei in materie de shopping

Următor

Recomandare film:
Growns ups 2