Internul: când Robert De Niro o întâlnește pe Anne Hathaway

Internul

Am plasat The Intern / Internul – pe care îmi doream să îl văd de la prima vizionare a trailer-ului – alături de ‘La famille Bélier’ (un film care mi-a plăcut enorm și de care nu mai apucat să vă povestesc), în categoria « de revăzut », filme care m-au impresionat anul acesta.

Nu știu dacă este subiectul, mai neobișnuit și foarte sensibil – al persoanelor în vârstă care nu-și mai găsesc locul într-o lume care evoluează mult prea rapid, dar care are în continuare mare nevoie de experiența lor – sau actorii impecabil aleși pentru rolurile principale – Anne Harthaway și Robert De Niro, șefa workaholică pasionată de proiectul ei profesional de succes (un website ce comercializează haine), respectiv stagiarul ei senior, dar filmul mi-a atins o coardă sensibilă și mi-a plăcut în același timp foarte foarte mult.

Unii mi l-au prezentat ca pe o comedie dulce – amară, dar nu este deloc cazul. Am râs din tot sufletul, iar filmul este cu happy end – toți sunt veseli și fericiți în final.

Spuneam că subiectul este mai aparte… Este vorba despre « aventurile » unui pensionar de 70 de ani, fost director de vânzări într-o fabrică de cărți de telefoane (da, că tot vorbeam de realitățile care se schimbă), văduv, care profita de oportunitatea oferită de un program de internship dedicat pensionarilor (unor pensionari foarte cool pentru că și simpla candidatură presupune stăpânirea celor mai moderne mijloace de comunicare) pentru a reveni în mediul profesional, care îi lipsește foarte mult. Popular de la început în rândul tinerilor aganjați ai site-ului de modă înființat și condus – într-un mod ușor haotic – de Jules Ostin (Anne Hathaway), stagiarul senior îi este atribuit chiar ei, în ciuda împotrivirii și refuzului de a mai coopta oameni în echipa sa. În foarte scurt timp, spre surpriza acesteia, și a tuturor de fapt, noul stagiar îi devine însă indispensabil, confident și consilier, un stâlp de susținere și un model.

Și este vorba despre acest proces, de apropiere între cele două personaje, separate de câteva generații, de concepții și culturi, cel care îi conferă filmului acel gust considerat de unii dulce – amărui, dar care pe mine m-a fascinat și impresionat. Chimia dintre cei doi actori, dincolo de cea dintre personaje, este evidentă, și am savurat fiecare moment al filmului.

Dacă eu nu v-am convins deja, sper că o va face trailer-ul, Internul este chiar un film de văzut.

The Intern / Internul rulează deja în cinema și este distribuit în Romania de Freeman Entertainment.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de film:
Pe urmele unui Super Chef
Recomandare film: o nouă Misiune Imposibilă pentru Tom Cruise
10 motive pentru care aș revedea filmul Pixels
The Man from U.N.C.L.E. – filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015
Un film impresionant: Southpaw
Recomandare film: Elysium
Seriale de urmarit
Never lose FOCUS
The Loft, ce se intampla cand cazi in Ispita
Cronica de film: Mortdecai

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

  1. A fost un film minunat pentru sambata seara! Ma bucur ca am fost sa il vad. M-am cam smiorcait eu de vreo trei ori (tatal meu are o mimica foarte asemanatoare cu Robert De Niro), dar tot ma bucur ca l-am vazut

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

retete_Das Kaskaval
Anterior

Das Kaskaval, vedetă în 3 rețete delicioase

Cooking class - Burnt - Super Chef
Următor

Pe urmele unui Super Chef