InstaLife #14

InstaLife_14_lachicboutique

Era momentul pentru un nou post cu imagini și experiențe pe care îmi doream să vi le împărtășesc. Dacă urmăriți La Chic Boutique și pe Instagram este posibil să fi văzut una – două dintre ele, dar am încercat să nu le repet și să vin cu povești noi.

Am profitat de vremea frumoasă, chiar dacă puțin cam rece pentru gustul meu, mai ales dimineața, și am onorat cât mai multe invitații…

Mă gândesc să ieșind acum compensez zilele ploioase și foarte friguroase în care mă voi mulțumi să descopăr și să admir locuri doar din poze.

Nu refuz niciodată o vizită în Concept Store Stefanel din Piața Romana – este unul dintre boutique-urile mele preferate din București, aș sta ore în șir admirând toate piesele delicate de pe umerașe, perindându-mă prin toate încăperile casei vechi cu arhitectură încântătoare. De data aceasta, am descoperit colecția toamnă/iarnă 2015-16 Stefanel pentru bărbați, cu piese confortabile în primul rând, cu un stil clasic și elegant, punctate de detalii în tendințe.

InstaLife LaChicBoutiqueRo

Am ajuns săptămâna trecută de 2 ori la restaurantul Divan Floreasca, mai întâi cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Turciei și apoi servind drept cadru perfect pentru prezentarea gamelor Tesori d’Oriente, și mi-a plăcut. Cunoșteam doar parțial preparatele din meniu – eu sunt « abonată » la Divan Express – dar cu certitudine voi reveni pentru antreuri și deserturi, dar și pentru a aprofunda acest meniu.

O inițiativă frumoasă și serioasă, o campanie Nestlé FITNESS căreia sper că i se vor alătura cât mai multe femei din România: #HandsOn. Campania #HandsOn invită femeile să își unească forțele și să lupte împreună împotriva cancerului la sân, evidențiază importanța unei examinări proprii a sânilor – modalitatea cea mai simplă prin care orice posibil semn al cancerului la sân este descoperit la timp pentru a putea acționa eficient împotriva acestuia. Dacă putem verifica telefonul de 100 de ori pe zi, cu siguranță putem să ne controlăm – măcar o data pe lună – sânii. Acest gest simplu ne poate salva viața.

Într-o seară relaxata, într-un cadru cu aer artistic și creativ (petrecerea de lansare a târgului de bijuterie contemporană Autor), am descoperit Huawei watch… am avut ocazia să mă joc puțin cu el la eveniment și cred că îl voi trece pe lista de dorințe pentru Moș Crăciun.

Un alt gadget pe care mi l-am dorit din momentul în care l-am descoperit este periuța de dinți electrică Oral B Pro 6000, prima periuță de dinți ce poate fi conectată la telefonul mobil prin Bluetooth, devenind un adevărat antrenor personal pentru un periaj optim și personalizat nevoilor fiecăruia. Detalii, foarte curând, abia aștept sa o și încerc.

“Creativitate la doză”, astfel și-a intitulat Pepsi ediția limitată de doze personalizate după gusturile și imaginația a 3 dintre fanii săi, ce au intrat în #CANDESIGNCHALLENGE. Sunt doar 1.000.000 de doze, cu 3 design-uri distincte și originale, create de 3 consumatori români… mie mi-au plăcut!

Și am descoperit un nou loc simpatic, cu un decor modern, minimalist, un meniu fusion și mâncare foarte bună… iar atuul suprem este poziționarea, la doar 5 minute de casa mea – noul restaurant Form. Eu vi-l recomand, așa cum vă recomand și supa lor de roșii (e deosebită și veți constata singure de ce dacă sunteți curioase să o încercați).

Câteva ore în compania lui Fritz (cățelul meu) și îmi regăsesc în orice condiții buna dispoziție. M-a însoțit în weekend la inaugurarea unui hotel pentru animale mai special, realizat în cadrul unui proiect de antreprenoriat social în care vor fi angajate persoane din grupuri vulnerabile. Lansarea a fost sărbătorită printr-o PETrecere inedită de Halloween a Animăluțelor Răsfațate… Promit să revin cu detalii și mai multe imagini.

Și pentru a încheia săptămâna , dar și a-mi lua la revedere de ultimele zile mai călduțe de toamnă, am profitat de câteva ore în mijlocul naturii, la munte, pentru a admira cele mai frumoase culori și mă revitaliza înainte de o nouă săptămână.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Halloween
Anterior

Cum am sculptat un dovleac de Halloween

Somn usor
Următor

3 meniuri pentru un somn odihnitor