InstaLife #12: Lazy Sunday

Yellow.Menu, Sicario : Asasinul, Strongbow Red Berries, Strongbow, Social 1, the place to be, Maybelline New York, Baby Lips Electro, Converse, backtoAfi, mascara, Superstar, L’Oreal Paris, Ed Sheeran, Photograph

Am citit undeva că « legătura dintre o femeie și patul ei duminica este o poveste de dragoste fără sfârșit » și astăzi înclin să îi dau dreptate. Nu l-aș părăsi pentru nimic în lume… bine că este confortabil și pot scrie în voie.

Așa că, după ce am ascultat toate melodiile pe care Ed Sheeran le-a cântat vreodată (noua mea obsesie este « Photograph » și eram curioasă dacă găsesc o alta care să îmi placă mai mult), m-am gândit că aș putea să mă laud (și să mă plâng în același timp) cu săptămâna aglomerată pe care tocmai o închei în acest mod extrem de plăcut.

În mod aleator, deci, câteva instantanee de săptămâna aceasta. Dacă mă urmăriți pe Instagram (și dacă nu o faceți, o puteți face de acum înainte) este posibil să le fi zărit, dar știu că nu am fost foarte darnică cu amănunte…

Momentul meu de Superstar: o experiență minunată oferită de L’Oreal Paris… Cum să tu te simți un superstar atunci când obții cei mai spectaculoși ochi cu noua mascara Superstar? și dacă vrei ca toți prietenii tăi să asiste la momentele tale de « Superstar », L’Oreal Paris a creat o aplicație care te aduce în centrul atenției… și în care poți câștiga și numeroase premii !

Instalife 12

A reînceput școala… mă cam întrista acest moment în copilărie (de fapt era un mix de sentimente), acum însă e motiv de bucurie: noi colecții, oferte speciale și super reduceri: #backtoschool se transformă în « backtoshopping sau #backtoAfi.

O lectură ușoară la finalul zilei… sora mea s-a gândit să-mi reamintească de vizita în Champagne, de acum 100 de ani – « Champagne, a global history » este noua mea carte de pe noptieră.

O toamnă în culori electrice (& buze electro) este propunerea Maybelline New York… Am și Converse asortați noilor nuanțe Baby Lips Electro, clar nu voi trece neobservată. Cool, nu-i așa?

Party în livadă – cea mai tare chestie la început de toamnă. Strongbow a făcut-o și a făcut-o în stil mare: cu distracție, sute de invitați, decoruri urbane și rustice în același timp (neobișnuite cu siguranță) și, evident, muuult cidru de mere. M-am decis și asupra favoritului meu: Strongbow Red Berries.

Mi-am confirmat preferința pentru Strongbow Red Berries cu ocazia unei ieșiri cu fetele, la Social 1, « the place to be » într-o seară de weekend și nu numai.

Și pentru că nu toate sunt vesele în viață, vă recomand un film serios – thriller, drama, acțiune, bonus – cu una dintre actrițele mele preferate – Emily Blunt – Sicario : Asasinul. Este un film despre realitatea îngrozitoare a traficului de droguri la graniţa Statelor Unite cu Mexic, crimele şi teroarea din jurul marilor carteluri. Mie mi-a plăcut, m-a pus pe gânduri… mi-a lăsat o impresie puternică.

Săptămâna aceasta mi-a descoperit « biroul » perfect în oraș: Acuarela, o oază de liniște și calm, cu un personal vesel și amabil, mâncare bună, cafea și limonade delicioase…

Iar dacă vă doriți să mâncați bine, altfel, delicios (și vă aflați cu biroului în zona de livrare) aruncați o privire pe Yellow.Menu. Este un concept unic pe piata din Romania: 6 preparate speciale, pregătite zilnic de 4 chefi de renume, cu experiență în restaurante cotate cu stele Michelin din Germania, Franța, Italia și Thailanda, livrate în 30 de minute, în condiții speciale de ambalare și livrare. Sună tentant, nu-i așa? Merită încercat… în fiecare zi.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește recomandări de beauty:
3 cocktailuri de vară pentru un păr sănătos și strălucitor
Soluțiile mele preferate pentru demachiat
Top 10 tentatii vara aceasta la Sephora
6 noutăți de vară Yves Rocher
Operațiunea demachierea sau surprizele din frigider
Beauty news Palmolive: senzații și călătorii… sub duș

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

tratament botox pentru par_helot beauty center
Anterior

Experiența tratamentului cu Botox pentru păr

Atra Doftana
Următor

Vacanță în România: Atra Doftana, gourmet menu în mijlocul naturii