InstaLife #12 : Cum a fost în prima zi la Summer Well

InstaLife Summer Well

Pentru că anul trecut mi-a plăcut mult, și nici nu am reușit anul acesta să ajung la un alt festival, am așteptat cu nerăbdare Summer Well, festivalul devenit deja tradiție, organizat pe domeniul Știrbei, pe malul lacului, la Buftea.

La bordul mașinuței perfecte pentru traficul din oraș (și pentru aglomerația din Buftea la ceas de festival) – noul Smart fortwo, am pornit deci spre Summer Well.

Am avut noroc și am ajuns destul de devreme, am parcat rapid (aici este și meritul micuțului Smart deloc pretențios când vine vorba despre spațiul de parcare) și am putut descoperi în liniște, înainte de a se aglomera și întuneca, toate atracțiile și surprizele pregătite de organizatori.

Câteva sugestii dacă ai de gând să dai astăzi o fugă la Summer Well:

  • pentru mâncare, dacă nu e doar de poftă, ar fi bine să ajungi mai devreme, se fac apoi cozi interminabile și se ajunge la un timp de așteptare și de o oră
  • găsești mâncare cam pentru toate gusturile: de la burgeri (la Burger Van, ca și anul trecut, era o coadă imensă) la mâncare chinezească, îi găsești acolo pe cei de la Switch.eat, cu o zonă foarte simpatică de relaxare, peste pod, pe marginea lacului (unde poți prinde și un răsărit superb), Fru Fru (în zona de food de la intrarea în parc), Calif, La Strada cu înghețată, Octavian cu dulciuri, French Revolution cu eclere și încă câteva pe care nu mi le amintesc acum.
  • Mi-a plăcut mult mica cafenea ad-hoc Origo (au 2 puncte de vânzare a delicioaselor cafele în parcul festivalului) exact din zona scenei, dar și barul « din copac » al Finlandia, peste lac, și cele 2 Citroen-uri vintage transformate în coffee truck de Jacobs și prosecco bar.
  • Pentru băuturi, puteți achiziționa un pahar oficial Summer Well, pentru 1 jeton (=7 lei, atenție, casele pentru jetoane sunt numai la intrare), iar la final îl puteți returna și recupera jetonul, sau puteți începe o colecție.
  • Pentru a intra complet în atmosfera de festival, la cortul Orange vă puteți realiza un tatuaj temporar (sunt 2 astfel de puncte de « tatuare », unul fiind peste lac în zona de Orange Cinema).
  • Tot la Orange va puteți face niște poze simpatice în cadru de festival sau vă puteți lăsa (în siguranță, într-un mic seif cu cifru) telefonul la încărcat (sunt multe ore, multe poze, multe experiențe de împărtășit.
  • Dacă nu vă puteți lipsi de telefon pentru câteva momente, puteți achiziționa de la Orange o baterie externă (=3 jetoane, 21 ron), iar când aceasta se descarcă o puteți schimba cu una nouă, încărcată.
  • Nu ratați spațiul Huawei, cu o mulțime de animații interesante.

Și câteva momente surprinse în prima zi de Summer Well 2015:

InstaLife Summer Well 2015

Micul meu companion de weekend – smart fortwo, de care abia aștept să vă povestesc pe larg. A fost o surpriză extraordinară – pe cât de mic și compact este la exterior, nu îți imaginezi exact cât de încăpător este în interior și ce confort îți oferă la volan…

Kit de festival: invitația Huawei + sticker cu cod de bare Orange (în lipești la vedere și apoi îți poți căuta pozele după numărul aferent) + jetoane

Festival Outfit by Stefanel – m-am îndrăgostit de geanta cu franjuri (care este la reduceri în acest moment).

Paharele oficiale Summer Well

Zona de concerte

Spațiul Huawei cu numeroase activări fun

Cafeneaua Origo

Tree bar less ordinary Finlandia

Orange cinema

Ca muzică, mi-au plăcut:

Kwabs

și La Roux

Ne vedem la Summer Well în a doua zi ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboca Seditivax - somn odihnitor
Anterior

Soluții pentru un somn odihnitor

Dr Grandel UV protection SPF30 Serum
Următor

Nu uita niciodată de protecția solară