InstaLife #11

Sper că vă era dor de o nouă selecție de instantanee surprinse în ultimele zile… mie îmi face mare plăcere să rememorez aventurile ultimelor 2 săptămâni alături de voi.

Acest InstaLife s-ar putea intitula De luni până luni – pentru că « acțiunea » demarează luni, cu fix două săptămâni în urmă, și se încheie lunea trecută.

Într-o după-amiază de luni, acum fix două săptămâni, am sărbătorit 5 ani frumoși de Bucharest Style, printr-un picnic chic pe terasa Promenada. Le-am admirat defilând pe câteva dintre cele mai stilate fashion bloggers de la noi, am revăzut cunoștințe vechi și dragi, și m-am răcorit (și îndulcit) cu un delicios frappuccino de la Starbucks.

Într-o seară de marți, LC Waikiki ne-a dezvăluit în avanpremieră piesele și combinațiile cheie pentru sezonul următor. Albul și negru sunt vedetele colecției toamnă – iarnă, așa cum trăda și sweet corner-ul mega tentant (bezele, tarte cu lamâie, biscuiți glazurați, pop cakes, toate respectând combinația cromatică alb/negru).

Miercuri am stat la povești, despre Coca-Cola și nu numai, până târziu, cu ocazia inaugurării Coca-Cola pop-up store.

Joi m-am tuns… și deși nu este bob-ul pe care îl visam, ma încântă că am scăpat de vârfurile distruse…

Vineri după-amiază cuvântul de ordine a fost « distracție », la Beauty Bloggers Summer Party powered by Coty. Revin curând cu mai multe poze colorate și « înflorate » (pentru că am avut dress code Flower Print).

Sâmbătă ne-am odihnit și încărcat bateriile…

Duminică am fost alături de Dana pentru a descoperi live cele mai proaspete modele Moon by Dana Rogoz – 2 x Sweet Moon irezistibile.

Luni a marcat plecarea într-o călătorie de care trebuie să vă povestesc pe larg, la Crama Avincis. Poate ați văzut imaginile cu peisaje superbe de pe Instagram (dacă sunteți curioase de descoperirile și aventurile mele cotidiene nu trebuie decât să mă urmăriți pe contul de Instagram LaChicBoutiqueRo, dacă nu o faceți deja, evident), mie mi-a placut enorm… liniște, natură, companie încântătoare și, da, am fost si unul dintre « șoferii desemnați » să conducă unul dintre superbele modele BMW X6 (talking about traveling in style !).

InstaLife - LaChicBoutiqueRO

Voi cu ce vă lăudați, ce locuri / personaje / lucruri ați mai descoperit în ultima vreme?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

summer make-up by Douglas
Anterior

Down the memory lane: summer make-up by Douglas

Nivea Deo Fresh
Următor

Beauty News: NIVEA, arome proaspete din natură