InstaLife #10

Dificile sunt zilele de luni, dar bine că există Instagram, care îmi amintește de experiențele și momentele plăcute petrecute în celelalte zile ale săptămânii… da, ar trebui poate să mă concentrez mai mult pe programul zilei de luni, să o convertesc în cea mai « fun » zi a săptămânii.

Săptămâna trecuta a fost una aglomerată, oglindită doar parțial în postările mele de pe Instagram (dacă sunteți curioase mă puteți urmări zi de zi) sau Facebook.

Luni am făcut o incursiune în universul culinar grecesc… a fost Săptămâma Grecească la Lidl și nu m-am reținut de la nimic – pentru câteva momente, în fiecare seară, am zburat cu gândul în tavernele grecești pe care le ador!

Pentru « cinema addicts » există un nou hot spot în București – prima sala 4DX din Cinema City Mega Mall s-a inaugurat oficial marțea trecută. Mișcare, rafale de vânt, fum și picături de apă… 4DX îți oferă o experiență cinematografică la un nivel superior. Abia aștept prima vizionare: Mad Max (că tot nu am reușit încă să ajung să îl vad și toată lumea îl recomandă), San Andreas (pentru care înțeleg că va trebui sa merg la film nemachiată, dar mai ales necoafata) sau Jurassic World (am văzut, experimentat, trailerul în sala 4DX și pare cel mai « inofensiv » dintre cele 3).

InstaLife10_LaChicBoutiqueRO

Miercuri seara este pentru visuri și prieteni… o ieșire la avanpremiera Tomorroland la T Imax din Cinema City Cotroceni.

Joi am pictat și-am povestit despre un film de artă ce va fi lansat pe 5 iunie, Phoenix, în regia lui Christian Petzold… mie au reușit să îmi trezească curiozitatea cei de la Asociația Culturală Macondo, care distribuie filmul în România, și mi-am programat să ajung să îl văd.

Vineri am descoperit universul Wandei și-un loc drăguț pentru atunci când am poftă să-mi mut biroul în oraș – Versus cafe lounge.

Și tot vineri m-am jucat cu aplicația Compeed, mi-am creat perechea de pantofi favorită (sunt atât de multe opțiuni de personalizare încât mi-am pus puțin la treabă imaginația)… încearcă și tu, ai șansa de a și câștiga pantofii creați.

Sâmbătă – relaxare, răsfăț și socializare în cel mai cool și nou loc din București – Social 1 … am încercat pentru prima dată înghețata de pâine (da, WOW !) și am lăsat pentru weekend-ul următor tiramisu în ceașcă din ciocolata.

Duminică, planuri de vacanță – mi-ar plăcea Parga anul acesta, la capitolul insule grecești, și poze – noi produse în test : gama Klorane cu Unt de Mango, care protejează părul împotriva acțiunii agresive a soarelui puternic de vară, apei mării sau clorului din apa din piscine, și șampon uscat Klorane, care intră tot la categoria vancanțe în insule, la mare, soare etc.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Expo Intel & Lenovo RDW
Anterior

Discovering Romanian style icons through technology

Bluzat - MOOZA pop-up store_Baneasa Shopping City
Următor

Urban chic