Inspiratia de azi : Flori

Flori_impletituri cu flori_imprimeu floral

Unul dintre atuurile primaverii este natura care prinde viata : pomi infloriti pretutindeni, flori de toate culorile, arome si prospetime. Sezonul acesta avem parte insa si de o doza suplimentara de flori pentru ca printul floral este in tendinte.

Am selectat cateva piese « florale » pentru voi, declinate din tendintele identificate pe podiumurile de prezentare pentru acest sezon. Pantaloni, fuste, topuri si chiar pantofi cu imprimeu floral, feminin si delicat, care te trimit cu gandul la campuri inflorite si buchete inmiresmate.

Ador toate aceste imprimeuri florale si nuantele care le sunt asociate sezonul acesta – rozuri, galben si verde tare, orange si rosu, bleu…

Iar pentru a completa perfect o tinuta florala, pe langa accesoriile cu aplicatii florale chic (ochelari de soare, inele, coliere, bentite si diademe), Oksana propune impletituri cu flori.

Impletituri cu flori_Oksana_1

Impletituri cu flori_Oksana_2

Impletituri cu flori_Oksana_3

Florile sunt naturale, iar inainte de a fi adaugate cu maiestrie in impletiturile pline de imaginatie sunt acoperite cu un strat generos de fixativ si tinute la rece, pentru a le garanta frumusetea intacta cateva ore. Mi se par extraordinar de fine, elegante si deosebite.

Daca te tenteaza, programeaza-te la Oksana Beauty Coffee Shop din Centrul Vechi, fetele sunt extrem de talentate si creative.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Party for Revista The One_10 ani
Anterior

#Partyfor The One

Digital Divas 2014
Următor

Digital Divas 2014